Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Alumiinisia menestystarinoita

Purson luja osaaminen näkyy ympäri Suomen niemen ja myös rajojemme ulkopuolella. Asiakkaat saavat käyttöönsä tämän ammattitaidon haluamassaan muodossa: Purso valjastaa oman toimintansa ja osaamisensa asiakkaiden liiketoiminnan menestyksen välineeksi. Asiakas saa näin Pursosta kumppanin tuote- ja prosessikehitykseensä.

Rakennusjärjestelmien halutut ulkoasut ja toiminnallisuudet näkyvät mm. kauppakeskusten, konserttiareenojen, jäähallien ja toimistorakennusten julkisivuissa, ovissa, ikkunoissa, lasikatoissa ja säleiköissä – ulkomaita myöten. SNEP valaisee mm. pieniä ja isoja teollisuushalleja, myymälöitä, toimistoja sekä jäähalleja ja muita erikoiskohteita. Räätälöidyt asiakastuotteet ovat puolestaan tärkeä ja kestävä osa asiakkaan lopputuotetta.

 

Alucar Oy


Alucar varustelee puutavara-autot Purson alumiinisilla päällirakenteilla. Alumiini toimitetaan pääasiassa valmiina komponentteina.

Lue lisää
 

Pyynikin sosiaali- ja terveysasema

Pyynikin sosiaali- ja terveysaseman lasijulkisivut eli sakaroiden väliset kaivot viipaloivat massaan keveitä ja ilmavia leikkuupintoja. Vähemmän seinämäisinä ne antavat mahdollisimman paljon heijastuksia ja keveyttä kuparin vastapainoksi.

Lue lisää
 

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n tiloissa uusittiin valaistus Purson SNEP-valaistusjärjestelmän Linear M -sarjan valaisimilla ja langattomalla ohjauksella.

Lue lisää