Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Monialayrityksen korkeatasoista kumppanuutta

Asiakas saa Pursolta alumiinista osaamista rakennusjärjestelmiin, valaistusjärjestelmiin sekä profiileihin ja jatkojalosteisiin. Purson ratkaisut joustavat ja taipuvat moneksi – johdonmukaisesti.

Rakennusjärjestelmät on suunniteltu kestämään pohjoisia olosuhteita ja julkisivut säilyttävät näyttävän ulkonäkönsä vuosikymmeniä. SNEP-valaistusjärjestelmä hyödyntää Purson yli 50 vuoden kokemusta lämmönhallinnasta. Räätälöidyt asiakastuotteet ovat tärkeä ja kestävä osa asiakkaan lopputuotetta: profiilien ja jatkojalosteiden jalostusarvoa voidaan nostaa asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi muotoilulla ja pintakäsittelyllä.

 

Profiilit ja komponentit

Purso räätälöi kestävät tuote- ja komponenttiratkaisut ja tarjoaa toimialaymmärrystä loppuasiakkaalle asti: asiakas saa tuotteet haluamassaan koossa ja muodossa sekä tarvittaessa pintakäsiteltynä.

Lue lisää
 

Rakennusjärjestelmät

Monipuoliset ja kestävät, pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut rakennusjärjestelmät mukautuvat asiakkaan ja arkkitehdin toiveisiin. Tarjoamme järjestelmäratkaisut mm. julkisivuihin, oviin ja ikkunoihin asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää
 

Valaistusjärjestelmät

SNEP on älykäs led-valaistusjärjestelmä. Kustannustehokas, turvallinen ja helposti asennettava valaisun kokonaisratkaisu soveltuu kaikenkokoisiin tiloihin teollisuushalleista myymälöihin ja toimistoista julkisiin tiloihin.

Lue lisää