Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Purso Group Oy lahjoitti 100 000 euroa Tampereen ammattikorkeakoululle.

 
Nokialla toimiva Purso Group Oy on tehnyt merkittävän lahjoituksen Tampereen ammattikorkeakoululle. Purso osallistuu 100 000 eurolla TAMKin varainhankintakampanjaan ja vahvistaa näin teollisuuden osaajien kouluttamista ja alan kehittämistä.

Purso valmistaa alumiinituotteita teollisuuden tarpeisiin sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen. Vahvasti pirkanmaalainen perheyritys Purso näkee etua yhteistyöstä TAMKin kanssa.

– Näemme yhä enenevässä määrin yhteistyön ammattikorkeakoulun kanssa tärkeäksi. Maailma muuttuu nopeasti, samoin yritykset ja tuotteet. Ammattikorkeakoulun henkilökunnan ja opiskelijoiden täytyy tietää, mihin maailma on menossa. Myös tuleva Tampereen korkeakouluyhteisö voi olla paikallinen kilpailuetu tulevaisuudessa, toteaa Purson hallituksen puheenjohtaja Jari Ollilla.

Ammattikorkeakoulun tehtävänä on antaa työelämälähtöistä korkeakouluopetusta sekä tehdä työelämää uudistavaa TKI-toimintaa.

– Tämä onnistuu vain hyvällä ja syvällä yhteistyöllä yritysten kanssa. Pidämme Pursolta saamaamme suurta lahjoitusta osoituksena siitä, että yritys näkee meidät merkittävänä kumppaninaan. Parhaat kiitokset Tampereen ammattikorkeakoulun ja opiskelijoiden puolesta tästä lahjoituksesta, sanoo TAMKin rehtori Markku Lahtinen.

Lahjakirja luovutettiin TAMKille Purson tehtaalla Nokian Siurossa keskiviikkona 26. syyskuuta.

– Olemme vilpittömän kiitollisia kaikista lahjoituksista. Ne ovat luottamuksen osoitus TAMKin toiminnalle ja merkittävä taloudellinen kannustin kehittää toimintojamme edelleen, rehtori Lahtinen sanoo.

Vuoden 2019 alusta TAMK on osa Tampereen uutta korkeakouluyhteisöä, johon lisäksi kuuluu uusi Tampereen yliopisto. Yhteisön osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Jari Ollila p. 040 548 8450
Toimitusjohtaja Jussi Aro p.040 411 4554