Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Rohkea ja ratkaisukeskeinen aluemyyntipäällikkö
(Keski-, Itä- tai Pohjois-Suomi)

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi ympäristössä, jossa työhön suhtaudutaan vakavasti mutta ei ryppyotsaisesti? Sopisitko porukkaan, jossa ollaan ylpeitä korkeasta laadusta sekä kyvystä palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja pitkäjänteisesti? Motivoiko sinua tulokset, korkealuokkainen tuote ja itsenäinen työ?

Etsimme SNEP-valaistusyksikköömme aluemyyntipäällikköä vastaamaan valaistusjärjestelmien myynnistä Keski-, Itä- ja/tai Pohjois-Suomessa. SNEP-valaistusjärjestelmät on kehitetty valaisemaan erityisesti suuria rakennuksia ja julkisia tiloja kuten: myymälöitä, kauppakeskuksia, teollisuushalleja, logistiikkakeskuksia sekä liikunta- ja pysäköintitiloja. 

Tässä tehtävässä vastaat SNEP-valaistusjärjestelmien myynnistä alueesi olemassa oleville asiakkaille sekä etsit aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Asemapaikkasi perusteella voimme rajata alueellisen vastuun joustavasti joko Keski-, Itä- tai Pohjois-Suomen alueelle.

Tehtävässä onnistut mikäli viihdyt ihmisten parissa sekä tykkäät itsenäisestä, järjestelmällisestä ja aktiivisesta myyntityöstä. Tärkeää on myös viihtyä auton ratissa, sillä liikkuminen asiakkailla tapahtuu autolla ja suhteellisen laajalla alueella.

Tarjoamme sinulle:

  • Edellytykset huippusuorituksille alansa kärkeä edustavassa kasvavassa suomalaisessa perheyhtiössä.
  • Korkeatasoiset ja laadukkaat tuotteet sekä mainiot työkalut myyntityön toteuttamiseen.
  • Jatkuvasti kehittyvän toimialan ja ammattitaitoiset työkaverit.
  • Kiinteän kuukausipalkan ja autoedun tai vaihtoehtoisesti toiminimipohjalta tuloksiin perustuvan joustavan palkkausmallin

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta valaistus- tai sähköalan tuotteiden ja ratkaisujen kenttämyynnistä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa joko sähkön tai myynnin alalta.
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 300 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 40 %. 
www.purso.fi ja https://snep.fi/fi

Lisätietoja tehtävästä antaa valaistusyksikkömme myyntipäällikkö Vesa Eerola p . 050-5575949.
Vastaanotamme hakemuksia 31.12.2018 asti osoitteessa:
https://purso.fi/fi/yritys/rekrytointi/