Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Tuotannon kesätyöpaikat 2019

Haemme kesätyöntekijöitä tuotannon eri tehtäviin tuotantolaitoksellemme Nokian Siuroon.

Tarjolla on tehtäviä mm. alumiiniprofiilin pursotuslaitoksen pakkaamossa, pintakäsittelylinjojemme (maalaus ja anodisointi) profiiliripustuksessa, valaistustehtaamme kokoonpanossa sekä tuotantolaitteiden kunnossapidossa, logistiikkayksikössä ja kiinteistöjen kunnossapidossa.

Kesätyöntekijöitämme toivomme reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa. Lähes kaikissa tehtävissä työskennellään 2-4 vuorossa, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön sekä 18 vuoden ikää. Kone- ja metallialan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta palkkaamme myös henkilöitä, joille tehtävät ovat uusia.

Kesätöissä pääset tutustumaan työskentelyyn teollisuuden työtehtävissä mukavien työkavereiden kanssa!

Työtehtävät ajoittuvat pääosin touko-elokuulle ja kätevimmin pääset töihin omalla autolla. Olemme tupakoimaton työpaikka.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Haku sulkeutuu 15.4.2019.Ilmoitamme kaikille hakijoille kun valinnat on tehty.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan.

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 300 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 40 %.