Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Tutustu työelämään ja tienaa – kesäharjoittelu 2019

Tarjoamme tänäkin vuonna Tutustu työelämään ja tienaa (TTT) -kesäharjoittelupaikkoja tämän vuoden 2019 aikana 15 vuotta täyttäville nuorille, jotka eivät vielä opiskele ammattiin. Voit siis olla peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai valmentavassa koulutuksessa.

TTT-kesäharjoittelumme ovat kahden viikon mittaisia. Työtehtävät vaihtelevat eri yksiköissämme, mutta ovat usein viheralueiden hoitoa, siivousta, pieniä korjaustöitä sekä avustavia toimistotehtäviä.

Yksiköidemme lopullinen tarve harjoittelijoiden suhteen hahmottuu vasta myöhemmin keväällä. 

Tulosta harjoitteluhakemus tästä, ja tuo täytetty lomake henkilökohtaisesti 15.4.2019 mennessä Purson hallintorakennuksen vastaanottoon. 

Ilmoitamme kaikille hakijoille kun valinnat on tehty.

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 300 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 40 %.