Eco

Purso ECO -produktfamilj

Purso ECO är en produktfamilj med de mest energieffektiva fönstren och lyftskjutdörrarna. De har en värmeisolering som hör till de bästa i Europa, de behåller sin funktionalitet i alla väder och deras mångsidighet lämnar plats för arkitektens visioner.

Ta en titt på Våra ECO-produkter

Energieffektivitet för tuffa förhållanden

ECO-produktfamiljen är utformad för nordiska förhållanden. Hemligheten med dess energieffektiva konstruktion är en unik värmeisolering i polyuretan som håller kylan ute och värmen inne.

Förverkliga din vision utan att äventyra användbarheten

Med våra högkvalitativa ECO-fönster och -skjutdörrar behöver du inte kompromissa med kreativiteten. De teknisk avancerade alternativen och deras mångsidiga användningsområden lämnar utrymme för arkitektens visioner och arkitektonisk planering. Ge byggnaden ett personligt utseende med produktdesign och elementval samtidigt som du uppfyller objektets tekniska krav.

Produkterna bibehåller sin goda funktionalitet även i Norra Europas krävande förhållanden och tar hänsyn till byggnadens tillgänglighet, då de infällda lyftskjutdörrarna har en lätt passerbar tröskel. Produkterna kan också användas med en app som öppnar och stänger dem. Den nedladdningsbara appen gör mobilen eller pekplattan till en fjärrkontroll för dörrar och fönster.

Aluminiumprofiler är ett bekymmersfritt val: deras vackra utseende och funktionalitet håller i flera årtionden.

  • Europas bästa värmeisolering
  • Mångsidiga designmöjligheter
  • Utmärkt korrosionsbeständighet
  • Lättskötta och långvariga
  • Ett ekologiskt val

Vill du veta mera om byggsystem i aluminium?

Kontakta direkt vår försäljning eller lämna dina uppgifter via kontaktformuläret så hör vi av oss snarast möjligt.

All kontaktinformation
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.