Hyvä valo, parempi työteho

Teollisuusvalaisimet lisäävät tehokkuutta ja tuottavuutta

Teollisuusvalaisimet voivat oikein toteutettuna tuoda rahaa kassaan. Tarkoituksenmukainen valaistus tuo teollisuuden olosuhteissa merkittävää energiansäästöä. Lisäksi virheet ja tapaturmat todennäköisesti vähenevät, samalla kun tuottavuus ja hyvinvointi lisääntyvät.

Työsuojeluviranomaisten mukaan työnantajan on huolehdittava, että työpaikan valaistus sopii työn ja työntekijän edellytyksiin ja on riittävän tehokas. Purson kestävät ja laadukkaat teollisuusvalaisimet ovat investointi, joka auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Sopivat teollisuusvalaisimet erityyppisiin tiloihin

Teollisuustiloja on joka lähtöön, mutta niin on Purson SNEP®-valaisimiakin. Teollisuusvalaisinten valikoimastamme löytyy valoteholtaan ja valonjaoltaan sopiva valaisin yhtä lailla avaraan, korkeaan kuin kapeaan tilaan. Purson kotimainen ja täysin räätälöitävä valaistus huomioi käyttötarkoituksen tuomat vaatimukset – teollisuusvalaisimet kestävät pölyä, vaihtelevia lämpötiloja ja erilaisia olosuhteita, eivätkä vaadi juurikaan huoltoa.

Sopivat teollisuusvalaisimet Pursolta:

  • Prosessiteollisuus
  • Logistiikka 2,8–20 m
  • Voimalaitokset
  • Urheilutilat
  • Jäähallit J1-luokasta
  • Muut erityyppiset tilat

Hyödyt teollisuusyritysten liiketoiminnalle

Vastuulliset kotimaiset teollisuusvalaisimet

SNEP®-teollisuusvalaisimet valmistetaan 100 % kierrätettävästä alumiinista kohteeseen sopivaksi Purson tehtaalla Nokialla – osoituksena kotimaisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta SNEP®-valaisimille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Valitsemalla Purson valaisimet tuet siis samalla suomalaista työtä. Sertifioitu laatu, ekologisuutta edistävät innovaatiot ja ympäristövaikutusten minimointi ovat osa arkeamme.

Energiatehokas ja laadukas lopputulos

Valaistusteknologia on edennyt harppauksin. Nykyaikaiset teollisuusvalaisimet voidaan valmistaa huomattavasti pienemmällä määrällä energiaa, CO2-päästöjä vähentäen ja ennen kaikkea yrityksesi energiakustannuksia säästäen. Voimme osoittaa investoinnille myös järkevän takaisinmaksuajan.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Purson suunnittelemat teollisuusvalaisimet huomioivat käyttötarkoituksen jo suunnitteluvaiheessa. Valaisimien suunnittelu, tuotekehitys ja tuotanto sijaitsevat Suomessa. Purson teollisuusvalaisimet ovat energiatehokkaita, niiden valo on laadukasta ja ne räätälöidään aina käyttöympäristöön.

Älykäs ohjaus säästää energiaa

Purson teollisuusvalaisimet hyödyntävät ohjaustekniikan tarjoamia mahdollisuuksia mahdollisimman laajasti. Ohjauksen avulla energiaa voi säästää valaistuksessa jopa 50–90 %. Älykäs ohjaus lisää käyttöystävällisyyttä, kuten automaattinen valojen syttyminen hyllyväliin käveltäessä, ja mahdollistaa tilan kattavan seurannan ja mittauksen.

Turvallinen ja viihtyisä työympäristö

Purson teollisuusvalaisimet valaisevat tehokkaasti. Huono valaistus lisää tapaturmariskiä, ja usein hankalat, sokkeloiset tilat jäävät turhan pimeiksi. Purso huomioi erilaisten tilojen riittävät valotasot ja minimoi häikäisyn. Hyvä valaistus lisää hyvinvointia ja vireystasoa ja siten myös terveyttä ja tuottavuutta. Valo vaikuttaa myös lopputuotteen laatuun – hyvässä valossa esimerkiksi materiaalivirheet on helpompi huomata.

Pienemmät kulut, suurempi tuottavuus

Valaistuksen uudistaminen on tärkeä investointi, ja oikein tehtynä se maksaa itsensä takaisin hyvinkin nopeasti – yleensä 2–4 vuodessa. Valaistuksen voi saneerata myös osissa. Oikein toteutettu teollisuusvalaistus säästää merkittävästi energiaa ja tuo hyötyjä liiketoimintaan.

Kestävät ja tehokkaat teollisuusvalaisimet

Purson valikoimista löytyy valoteholtaan ja valonjaoltaan sopivat teollisuusvalaisimet jokaiseen tilaan – myös vaativiin tiloihin, joissa vaaditaan esimerkiksi pölynkestoa ja erilaisten lämpötilojen vaihtelun sietokykyä.

SNEP® MODE -valaisinperhe laajeni

MODE-sarja syntyi, kun etsittiin kustannustehokasta laaturatkaisua: ”Onnistuimme yhdistämään alumiinirungon ja valaisimen optiikan niin, että tuote on helppo kytkeä ja silti ehdottoman vesi- ja pölytiivis”, kertoo tuote- ja vientipäällikkö Eero Kuoppa.

Lue lisää

Valaisinmallin valinta

Valaisin kerrallaan kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa

Purson myymälävalaistus säästää energiaa ja ympäristöä. SNEP®-valaisimet valmistetaan kierrätetystä alumiinista, ja tuotteiden hiilikädenjälki on erittäin matala. Kohteeseen optimoidussa valaistussuunnitelmassa tuotteiden elinkaaren aikaiset päästöt on minimoitu; esimerkiksi valaisimien ohjattavuus takaa vähäisen energiankulutuksen. Kierrätysalumiinista valmistetuille SNEP®-valaisimille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kotimaisten valaisimien valinta on vastuullisuusteko, joka osaltaan auttaa meitä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Purso Greenline

Haluatko kuulla lisää teollisuuden valaisinratkaisuistamme?

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme, tai jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Tuomas Arha

  • Englanti
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.