Lämpöä pakkasiin, viileyttä helteisiin

Purso Rakennusjärjestelmät on kehittänyt oman ECO-tuoteperheen, joka tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja haastaviinkin ympäristöihin. ECO-tuotteiden Euroopan paras lämmöneristävyys perustuu polyuretaanista valmistettuun lämpökatkoon, jonka lämpöarvo on omaa luokkaansa.

Laajat suunnittelumahdollisuudet, ensiluokkainen toiminnallisuus

Purson laadukkaat ECO-ikkunat ja liukuovet eivät tingi luovuudesta: rakennustaiteelliset suunnittelumahdollisuudet ovat laajat ja monipuoliset. Pohjois-Euroopan vaativissakin olosuhteissa järkähtämättömät tuotteet tarjoavat ensiluokkaista toiminnallisuutta ja energiatehokkuutta.

Rakennuksen ilme vahvistuu

Kehittynyt tekniikka, monipuoliset vaihtoehdot ja erilaiset käyttötavat antavat tilaa arkkitehdin visiolle. ECO-tuotteiden muotoilu ja elementtivalinnat vahvistavat rakennuksen persoonallista ilmettä – kohteen vaatimusten mukaan. Alumiiniset profiilijärjestelmät säilyttävät edustavan ulkonäkönsä vuosikymmeniä.

Pitkäikäistä, kestävää kehitystä

Purson aikaa, käyttöä ja katsetta kestävät ECO-tuotteet ovat pitkäikäinen, ekologinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Purso tarjoaa kotimaisella ammattitaidolla suunnitellut, laadukkaat ratkaisut, jotka takaavat näyttävän ulkoasun ja asiakkaan haluaman toiminnallisuuden ikkunoihin ja nostoliukuoviin. ECO-tuotteet edustavatkin kestävää kehitystä parhaimmillaan.

Haluatko kuulla lisää alumiinisista rakennusjärjestelmistä?

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme, tai jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kaikki yhteystiedot
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Näissäkin kohteissa on käytetty tuotetta ECO-ikkunat ja -nostoliukuovet