Napsu Design®

NAPSU Design®-järjestelmä luo lukemattomia mahdollisuuksia rakennusten julkisivujen suunnitteluun. Värivalinnat, 100 % kierrätetyn materiaalin käyttömahdollisuus ja säleiden taivuttaminen tai syvyyden muuttaminen ovat kaikki luovia tapoja vaikuttaa rakennuksen designiin, ulkonäköön ja kestävyyteen. NAPSU järjestelmillä voidaan luoda inspiroivia kuvioita paitsi seiniin myös kattoihin ja sisäkattoihin — pysty- tai vaakasuunnassa. NAPSU:lla voidaan koristella myös esimerkiksi julkisia sisätiloja.

YHDISTELE NAPSU-TUOTTEITA MIELESI MUKAAN

NAPSU -järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden leikkiä valojen ja varjojen kanssa. Eri NAPSU -tuotteita voi myösyhdistellä rakennuksen uuden ilmeen luomiseksi -tai kun rakennusta maisemoidaan ympäristöönsä sopivaksi. NAPSU -järjestelmään voidaan integroida esimerkiksi lasia, valaistusta ja puuta ainutlaatuisen paikkasidonnaisen rakennustaiteen luomiseksi. Purso Rakennusjärjestelmät voi myös suunnitella ja valmistaa uusia NAPSU -säie malleja nopeasti ja edullisesti arkkitehdin tarpeiden ja toiveiden mukaan.Haemme uusia referenssikohteita. Ota yhteyttä ja ole kehityksen kärjessä!

Haluatko kuulla lisää alumiinisista rakennusjärjestelmistä?

Ota yhteyttä suoraan myyntiimme, tai jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kaikki yhteystiedot
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.