Mode CT

SNEP® Mode CT – Tähtää korkeammalle

Teollisuuden valaistukselta vaaditaan paljon: haastavista olosuhteista huolimatta valoa on oltava riittävästi, sillä vain siten ehkäistään työtapaturmia ja parannetaan työtehoa. Purson SNEP® teollisuusvalaisintuoteperheen uusimman tulokkaan, Mode CT:n myötä laadukkaasta ja energiatehokkaasta valaistuksesta ei enää tarvitse tinkiä korkeissakaan tiloissa; tehokas Mode CT voidaan asentaa jopa 20 metrin korkeuteen.

Mode CT:n alumiinirunko on tukeva, eikä se säikähdä likaa, kuumuutta tai tärinää – se täyttää vaativammankin tilan tarpeet ja on silti huoltovapaa. Se soveltuu monipuolisesti erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Mode CT on saatavilla kahdessa eri pituudessa.

  • Helppo ja nopea asentaa
  • Monipuoliset kytkentävaihtoehdot
  • Hyvä valaistusteho jopa 20 metrin asennuskorkeudesta
  • Huoltovapaa myös vaativissa olosuhteissa
  • Täyttää jäähallien J1-valaistusluokan

Meille on tärkeää, että tuotantotiloissamme työskentely on turvallista ja tehokasta, joten halusimme laadukkaan valaistusratkaisun. Purso auttaa meitä myös saavuttamaan hiilineutraaliustavoitteemme: Rani Plastin tavoitteena on hiilineutraali tuotanto vuoteen 2035 mennessä, joten kierrätysalumiinista valmistetuilla ja energiaa säästävillä valaisimilla on tässä työssä merkittävä rooli.

– Teemu Ojala, tuotantojohtaja, Rani Plast Finland