Suunnitteletko valaistusta?

Purson SNEP® tarjoaa lähes lukemattoman määrän erilaisia mahdollisuuksia ratkaista tilojen valaisintarpeet.

Kokeile SNEP-tuotevalitsinta, joka tekee suunnittelusta helpompaa kuin koskaan ennen.

Sähkösuunnittelijalle, arkkitehdille, urakoitsijalle, tukkurille…

Tuotevalitsin auttaa sinua löytämään suunniteltavaan tilaan sopivimman valaisimen ja valitsemaan oikeat komponentit. Saat valaisimesta tuotekortin, jossa on kaikki tarvitsemasi yksityiskohdat valotehosta ja -sävystä ohjaukseen ja kaapelointiin.

Saat valaisinluetteloa varten kaikki tiedot kerralla kuntoon, kun käytät SNEP-tuotevalitsinta. Et pysty tekemään vääriä valintoja eri ominaisuusyhdistelmistä, jos esimerkiksi IP-luokka muuttuu.

Löydät valitsimesta kerralla kaikki Purson valaisinvaihtoehdot. Tuotekorttien avulla voit kätevästi esitellä asiakkaillesi valaisinten muotoilua ja teknisiä ominaisuuksia kuten energiatehokkuutta.

Tuotevalitsin auttaa päivittämään valaisinluettelon. Jos vaikka kaapelin pituus muuttuu, saat uuden koodin tuotevalitsimesta kellon ympäri. Voit lisätä tuotekortteihin positionumeron ja kohteen nimen.

Suunnittele ja määrittele virheetön valaisinratkaisu käyttökohteen mukaan tuotevalitsimen avulla.

SNEP®-valaistusratkaisut ovat energiatehokkaita ja huoltovapaita. Olemme valmistaneet tarkoin valitut huippulaatuiset komponentit energiaa säästävästä kierrätysalumiinista ja ne täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja odotukset kustannustehokkaasti – ilman kompromisseja.

Kun olet löytänyt tuotevalitsimesta sopivan valaisimen, lähetä tuotekortti meille. Laskemme hinnan ja annamme toimitusajan. Valmistamme SNEP-valaisimet tilauksesta kohteeseen sopivaksi.

Tutustu tuotteisiin

SNEP® LINEAR S+ – Saneeraus- ja uudiskohteisiin
SNEP® LINEAR SI – Teollisuuden valovoimainen moniottelija
SNEP® LINEAR SR – Ramppiratkaisu myymälöihin