Ammattina alumiini – tervetuloa pursolaiseksi!

Meitä pursolaisia yhdistää rakkaus lajiin ja intohimo rakentaa kestävää, toimivaa ja tyylikästä yhteiskuntaa. Työmme jälki näkyy sinunkin arjessasi, muun muassa rakennusten julkisivuissa, ruokakauppasi valaistuksessa tai vaikkapa vastaan ajavan tukkirekan lavalla.

Pursolla työskentelee noin 300 ammattilaista, mutta riveissämme on aina tilaa sekä työuraansa aloitteleville että jo hiukan kokeneemmille osaajille. Olisitko sinä yksi meistä?

Olemme sinulle vakaa ja luotettava työnantaja

Olemme yli 60-vuotias, vakavarainen perheyhtiö, jossa perheyhtiön henki näkyy arjessa: jokaisesta työntekijästä pidetään huolta. Työmme ei ole kvartaalibisnestä, vaan työskentelemme pitkäjänteisesti kohti tavoitteitamme.

Pääset osaksi henkilöstöä, joka puhaltaa yhteen hiileen

Meillä viihdytään hyvin ja pitkään: 300 työntekijästämme noin puolet on työskennellyt Pursolla yli 10 vuotta. Töitä tehdään hyvällä sykkeellä. Jokainen kantaa vastuuta yhteisestä työstä, työkavereista ja asiakkaista.

Meillä pääset rohkeasti esittämään omat ideasi

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, sillä haluamme säilyttää asemamme alan edelläkävijänä. Jos sinulla on idea, voit rohkeasti tuoda sen esille.

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille tärkeää

Käytössäsi on kattavat työterveyspalvelut ja asiansa osaava työterveystiimi.  Lataamme sinulle vuosittain maksimisumman liikunta- ja kulttuurisaldoa. Pääset myös mukaan henkilöstömme vetämiin liikuntaporukoihin ja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Tuemme sinua urapolullasi

Pakkaajasta myyntijohtajaksi, työntekijästä työnjohtajaksi – talomme on täynnä hienoja uratarinoita. Työnkuvasi kehittyy mukanasi, ja kunnianhimoisille pursolaisille tarjoamme loistavia etenemismahdollisuuksia. Kannustamme kouluttautumaan. Järjestämme koulutuksia eri osaamisalueille ja suhtaudumme myönteisesti opiskeluun.

Voit joustavasti sovittaa työaikaasi

Liukuva työaika sekä etätyöskentelymahdollisuus tuovat joustavuutta arkeesi. Tuotannossa vuorotyössä joustetaan työaikapankilla.

Meillä syöt hyvin – myös jouluisin

Siuron tehtaalla pääset nauttimaan oman ruokalamme herkullisista aamupaloista ja lounaista, välipaloja unohtamatta. Erityisesti joulun aikaan pidämme huolta hyvästä ruoasta: jouluateria tarjotaan kaikille nykyisille ja entisille pursolaisille ja pidetään huolta siitä, ettei kenenkään joulupöydästäkään herkkuja puutu.

Avoimet työpaikat

Haemme Suomen parhaaseen rakennusjärjestelmien suunnittelutiimiin

TUOTEKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Nokian Siuroon kasvamaan gurujen kanssa.

Rakennusjärjestelmäyksikkömme vastaa julkisivu-, ovi- ja ikkunaratkaisuiden suunnittelusta, kehittämisestä ja myynnistä metallirakentajille. Tarjoamme myös teknisen tuen arkkitehdeille ja rakennusliikkeille. Ratkaisujamme pääsee ihastelemaan monessa hienossa kohteessa mm. Ratinan kauppakeskuksessa, Torni hotellissa ja tulevassa Tampereen Uros Live- areenassa.

Tulet olemaan osa Purson rakennusjärjestelmäyksikön tuotekehitystiimiä. Työtehtäviisi kuuluu tuotekehityksen lisäksi dokumentaatioiden hallintaa sekä säännöksiin perehtymistä. Etsimme nyt tiimiimme positiivista peluria kasvamaan kanssamme alan superammattilaiseksi. Sinun ei tarvitse vielä tietää kaikkea, eikä kokemusvuosiesi määrä ole meille ratkaisevaa kunhan motivaatiosi priiman tekemiseen ja aito innostus erityisestä toimialastamme näkyy ja kuuluu! Suunnittelutiimimme tulee olemaan tukenasi alkumetreiltä alkaen kasvaessasi roolin mukana vastuullisempiin tehtäviin.

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa tutkintoa rakennustekniikasta; insinööri AMK tai DI. Tehtävä voi soveltua myös diplomityötä hakevalle.
  • 3D- suunnittelukokemusta (Inventor, 2D – AutoCad)
  • peruskäsitystä rakenteiden lujuudesta ja lujuuslaskennasta, lasijulkisivuista ja julkisivurakentamisesta tai ikkunoista ja ovista
  • alumiinirakentamisen kokemus katsotaan isoksi plussaksi
  • suoraselkäisyyttä, analyyttisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • työotteesi on itseohjautuva ja omaat tahtotilan onnistua
  • arvostamme myös luovuutta sekä rohkeutta kokeilla uusia toimintatapoja

Haluamme keskittyä olennaiseen ja pyrkiä parhaaseen lopputulokseen – ja haluamme sinun jakavan tämän tavoitteen kanssamme. Työskentelykielemme on suomi, englannin osaaminen on välttämätöntä, muusta kielitaidosta esim. saksa ja ruotsi on ehdottomasti hyötyä työssä. Esimiehenäsi toimii tuotekehityspäällikkö.

Ihmiset mahdollistavat yrityksemme kasvun.

Pääset vaikuttamaan kansainvälistyvään ja kasvavaan toimintaamme perinteikkäässä ja vakavaraisessa perheyhtiössä. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja sisäiset ja ulkoiset sidosryhmät ovat laajat. Tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet laadukkaiden ja mielenkiintoisten alan edelläkävijätuotteiden parissa, hyvässä työyhteisössä, nykyaikaisin työvälinein. Olemme ylpeitä siitä, että suunnittelutiimissämme on alumiinirakentamisen huippuosaaminen!

Työstä maksetaan kilpailukykyistä kiinteää osaamiseen perustuvaa kuukausipalkkaa. Teemme työtä modernisti, välillä yhdessä Siurossa ja välillä etäillen. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta/kulttuurisetelelit, monipuoliset firman sisäiset liikunnalliset ryhmät ja puhelin.

Jos tontti vaikuttaa kiinnostavalta, laita heti hakemus tai kysy lisää!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 6.12.2020 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaniltamme, Eeva-Maija Hiekkataipale, 0400 710141 (emppu@porkkanajakeppi.fi).

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Pursolla huumausainetesti on aina osana rekrytointiprosessia.

Avoin hakemus

Mikäli et juuri nyt löytänyt kiinnostustasi vastaavaa paikkaa, lähetä meille avoin hakemus. Ovemme on aina auki motivoituneille osaajille ja täydennämme osaajajoukkoamme jatkuvasti!

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku vuodelle 2020 on päättynyt. Hakijoita oli 250, työpaikan sai 30 innokasta kesäpursolaista ­– kiitos kaikille hakijoille! Haku vuoden 2021 kesätyöpaikkoihin aukeaa helmikuussa 2021.

Opiskelijoille

Purso tarjoaa myös monenlaisia mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä opinnäytetyön tekemiseen – laita viestiä ja kysy lisää: purso@purso.fi

Sahaamon työnjohtaja Pirjetta:

Pursolla minuun ja osaamiseeni on luotettu. Täällä on ulospäin suuntautunut ja ystävällinen ilmapiiri. Oli lottovoitto päästä Pursolle töihin.

Lue Pirjetan uratarina

Ajoneuvotuotteiden myynnissä työskentelevä Ilkka nauttii asiakkaiden kohtaamisesta

Ilkka Vainion ura pursolaisena sai alkunsa vuonna 2008, kun hän tuli tuotantoon pakkaamaan alumiiniprofiileja. Kesätöistä alkusysäyksen saanut ura on edennyt sisäisten hakujen kautta nykyiseen tehtävään ajoneuvotuotteiden myynnin pariin.