Ammattina alumiini – tervetuloa pursolaiseksi!

Meitä pursolaisia yhdistää rakkaus lajiin ja intohimo rakentaa kestävää, toimivaa ja tyylikästä yhteiskuntaa. Työmme jälki näkyy sinunkin arjessasi, muun muassa rakennusten julkisivuissa, ruokakauppasi valaistuksessa tai vaikkapa vastaan ajavan tukkirekan lavalla.

Pursolla työskentelee noin 300 ammattilaista, mutta riveissämme on aina tilaa sekä työuraansa aloitteleville että jo hiukan kokeneemmille osaajille. Olisitko sinä yksi meistä?

Olemme sinulle vakaa ja luotettava työnantaja

Olemme yli 60-vuotias, vakavarainen perheyhtiö, jossa perheyhtiön henki näkyy arjessa: jokaisesta työntekijästä pidetään huolta. Työmme ei ole kvartaalibisnestä, vaan työskentelemme pitkäjänteisesti kohti tavoitteitamme.

Pääset osaksi henkilöstöä, joka puhaltaa yhteen hiileen

Meillä viihdytään hyvin ja pitkään: 300 työntekijästämme noin puolet on työskennellyt Pursolla yli 10 vuotta. Töitä tehdään hyvällä sykkeellä. Jokainen kantaa vastuuta yhteisestä työstä, työkavereista ja asiakkaista.

Meillä pääset rohkeasti esittämään omat ideasi

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, sillä haluamme säilyttää asemamme alan edelläkävijänä. Jos sinulla on idea, voit rohkeasti tuoda sen esille.

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille tärkeää

Käytössäsi on kattavat työterveyspalvelut ja asiansa osaava työterveystiimi.  Lataamme sinulle vuosittain maksimisumman liikunta- ja kulttuurisaldoa. Pääset myös mukaan henkilöstömme vetämiin liikuntaporukoihin ja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Tuemme sinua urapolullasi

Pakkaajasta myyntijohtajaksi, työntekijästä työnjohtajaksi – talomme on täynnä hienoja uratarinoita. Työnkuvasi kehittyy mukanasi, ja kunnianhimoisille pursolaisille tarjoamme loistavia etenemismahdollisuuksia. Kannustamme kouluttautumaan. Järjestämme koulutuksia eri osaamisalueille ja suhtaudumme myönteisesti opiskeluun.

Voit joustavasti sovittaa työaikaasi

Liukuva työaika sekä etätyöskentelymahdollisuus tuovat joustavuutta arkeesi. Tuotannossa vuorotyössä joustetaan työaikapankilla.

Meillä syöt hyvin – myös jouluisin

Siuron tehtaalla pääset nauttimaan oman ruokalamme herkullisista aamupaloista ja lounaista, välipaloja unohtamatta. Erityisesti joulun aikaan pidämme huolta hyvästä ruoasta: jouluateria tarjotaan kaikille nykyisille ja entisille pursolaisille ja pidetään huolta siitä, ettei kenenkään joulupöydästäkään herkkuja puutu.

Avoimet työpaikat

Haemme nyt joukkoomme kehityshakuista AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

osaksi ammattitaitoista tehdasautomaatiotiimiämme. Tehdasautomaatiotiimimme vastaa tehdasympäristön digitalisaation kehittämisestä.

Työhösi kuuluu monipuolisia automaatio- ja digitalisaatioprojekteja, joiden pääpaino on nykyisten koneohjauksien ja integraatioiden kehittäminen. Olet myös mukana uusien koneiden liittämisessä olemassa olevaan ympäristöön. Automaatioinsinöörinä hallitset luonnollisesti logiikoiden ja valvomoiden ohjelmoinnin ja olet luonteeltasi kehitysorientoitunut ongelmanratkaisusta innostuva tiimipeluri. Lisäksi työhön kuuluu myös uusien järjestelmien jalkauttamista tuotantoon. Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, kunnossapidon sekä ICT-tiimimme kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat sinua työssäsi.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työpaikan vakaassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä perheyhtiössä
  • Ammattitaitoiset työkaverit ja hyvän perehdytyksen tehtäviisi
  • Positiivisen ja kannustavan työskentelyilmapiirin, jossa kollegat tukevat toisiaan
  • Tässä tehtävässä myös osittainen etätyöskentely on mahdollista
  • Hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurisetelit ja monipuoliset yrityksen sisäiset liikuntaryhmät. Lue lisää https://purso.fi/purso/ura-pursolla/

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta, esim. automaatioinsinööri tai ohjelmointikokemusta omaava koneautomaatioinsinööri (AMK tai DI)
  • Voit olla myös urasi alussa, myös esim. diplomityön tekeminen on mahdollista
  • Logiikkaosaamista (Allen Bradley/Siemens)
  • Kommunikaatiorajapintojen tuntemusta
  • Lisäksi eduksi katsomme SQL-ohjelmointitaidot sekä kokemuksen Power BI-raportoinnista.

Työskentely tapahtuu Nokian Siurossa, mutta projektien myötä tehtäväkenttään kuuluu myös sulattomme Ikaalisissa sekä konepajamme Tervajoella.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuleva esimiehesi automaatiojohtaja Tapani Silvonen p. 0503520332. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2021 osoitteessa: https://purso.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=101.

Avoin hakemus

Mikäli et juuri nyt löytänyt kiinnostustasi vastaavaa paikkaa, lähetä meille avoin hakemus. Ovemme on aina auki motivoituneille osaajille ja täydennämme osaajajoukkoamme jatkuvasti!

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku 2021 on päättynyt

Vastaanotimme lähes 200 innostavaa hakemusta – kiitos kaikille hakeneille! Kesätyöpaikan pystyimme tarjoamaan tänä vuonna hieman alle 50 nuorelle. Olemme ilmoittaneet kaikille hakijoille haun tulokset henkilökohtaisesti.

Vuoden 2022 kesätyöpaikat tulevat hakuun taas ensi vuonna tammi–helmikuun vaihteessa, pysy kuulolla!

Opiskelijalle

Purso tarjoaa myös monenlaisia mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä opinnäytetyön tekemiseen – laita viestiä ja kysy lisää: purso@purso.fi

Sahaamon työnjohtaja Pirjetta:

Pursolla minuun ja osaamiseeni on luotettu. Täällä on ulospäin suuntautunut ja ystävällinen ilmapiiri. Oli lottovoitto päästä Pursolle töihin.

Lue Pirjetan uratarina

Ajoneuvotuotteiden myynnissä työskentelevä Ilkka nauttii asiakkaiden kohtaamisesta

Ilkka Vainion ura pursolaisena sai alkunsa vuonna 2008, kun hän tuli tuotantoon pakkaamaan alumiiniprofiileja. Kesätöistä alkusysäyksen saanut ura on edennyt sisäisten hakujen kautta nykyiseen tehtävään ajoneuvotuotteiden myynnin pariin.