Ammattina alumiini – tervetuloa pursolaiseksi!

Meitä pursolaisia yhdistää rakkaus lajiin ja intohimo rakentaa kestävää, toimivaa ja tyylikästä yhteiskuntaa. Työmme jälki näkyy sinunkin arjessasi, muun muassa rakennusten julkisivuissa, ruokakauppasi valaistuksessa tai vaikkapa vastaan ajavan tukkirekan lavalla.

Pursolla työskentelee noin 300 ammattilaista, mutta riveissämme on aina tilaa sekä työuraansa aloitteleville että jo hiukan kokeneemmille osaajille. Olisitko sinä yksi meistä?

Olemme sinulle vakaa ja luotettava työnantaja

Olemme yli 60-vuotias, vakavarainen perheyhtiö, jossa perheyhtiön henki näkyy arjessa: jokaisesta työntekijästä pidetään huolta. Työmme ei ole kvartaalibisnestä, vaan työskentelemme pitkäjänteisesti kohti tavoitteitamme.

Pääset osaksi henkilöstöä, joka puhaltaa yhteen hiileen

Meillä viihdytään hyvin ja pitkään: 300 työntekijästämme noin puolet on työskennellyt Pursolla yli 10 vuotta. Töitä tehdään hyvällä sykkeellä. Jokainen kantaa vastuuta yhteisestä työstä, työkavereista ja asiakkaista.

Meillä pääset rohkeasti esittämään omat ideasi

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, sillä haluamme säilyttää asemamme alan edelläkävijänä. Jos sinulla on idea, voit rohkeasti tuoda sen esille.

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille tärkeää

Käytössäsi on kattavat työterveyspalvelut ja asiansa osaava työterveystiimi.  Lataamme sinulle vuosittain maksimisumman liikunta- ja kulttuurisaldoa. Pääset myös mukaan henkilöstömme vetämiin liikuntaporukoihin ja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Tuemme sinua urapolullasi

Pakkaajasta myyntijohtajaksi, työntekijästä työnjohtajaksi – talomme on täynnä hienoja uratarinoita. Työnkuvasi kehittyy mukanasi, ja kunnianhimoisille pursolaisille tarjoamme loistavia etenemismahdollisuuksia. Kannustamme kouluttautumaan. Järjestämme koulutuksia eri osaamisalueille ja suhtaudumme myönteisesti opiskeluun.

Voit joustavasti sovittaa työaikaasi

Liukuva työaika sekä etätyöskentelymahdollisuus tuovat joustavuutta arkeesi. Tuotannossa vuorotyössä joustetaan työaikapankilla.

Meillä syöt hyvin – myös jouluisin

Siuron tehtaalla pääset nauttimaan oman ruokalamme herkullisista aamupaloista ja lounaista, välipaloja unohtamatta. Erityisesti joulun aikaan pidämme huolta hyvästä ruoasta: jouluateria tarjotaan kaikille nykyisille ja entisille pursolaisille ja pidetään huolta siitä, ettei kenenkään joulupöydästäkään herkkuja puutu.

Avoimet työpaikat

CNC-ammattilainen kehittymään tuotannon vetäjäksi

Purso Oy:n läheisyyteen valmistuvaan yrityspuistoon muuttaa yhteistyökumppanimme, alumiinialan jatkojalostusyritys An-La Oy. Haemme nyt An-La Oy:lle CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen syyskuun alusta. Tästä tehtävästä sinulla on mahdollisuus kehittyä yksikön tuotannon vetäjäksi.

CNC-koneistajan tehtävässä työstät alumiiniprofiilia kahdessa vuorossa sisältäen kappaleen vaihtoja sekä asetusten tekoa ja ohjelmointia. Työstettävät profiilit ovat pääsääntöisesti yli 6 metriä pitkiä. CAM-ohjelmoinnin tuntemus katsotaan ehdottomaksi eduksesi, mutta se ei ole ehdoton edellytys, mikäli omaat soveltuvaa CNC-taustaa muista ohjelmista.

Edellytämme sinulta:

  • Koneistajan koulutusta sekä jonkin verran työkokemusta koneistamisesta
  • Piirustusten lukutaitoa
  • Aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön

Lisätietoja tehtävistä antaa An-La Oy:n toimitusjohtaja Taisto Rasinaho (0400-724644) tai tuotantopäällikkö Harri Hautamäki (044-2844020).

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.8.2021 osoitteeseen anla@anla.fi.

Avoin hakemus

Mikäli et juuri nyt löytänyt kiinnostustasi vastaavaa paikkaa, lähetä meille avoin hakemus. Ovemme on aina auki motivoituneille osaajille ja täydennämme osaajajoukkoamme jatkuvasti!

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku 2021 on päättynyt

Vastaanotimme lähes 200 innostavaa hakemusta – kiitos kaikille hakeneille! Kesätyöpaikan pystyimme tarjoamaan tänä vuonna hieman alle 50 nuorelle. Olemme ilmoittaneet kaikille hakijoille haun tulokset henkilökohtaisesti.

Vuoden 2022 kesätyöpaikat tulevat hakuun taas ensi vuonna tammi–helmikuun vaihteessa, pysy kuulolla!

Opiskelijalle

Purso tarjoaa myös monenlaisia mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä opinnäytetyön tekemiseen – laita viestiä ja kysy lisää: purso@purso.fi

Sahaamon työnjohtaja Pirjetta:

Pursolla minuun ja osaamiseeni on luotettu. Täällä on ulospäin suuntautunut ja ystävällinen ilmapiiri. Oli lottovoitto päästä Pursolle töihin.

Lue Pirjetan uratarina

Ajoneuvotuotteiden myynnissä työskentelevä Ilkka nauttii asiakkaiden kohtaamisesta

Ilkka Vainion ura pursolaisena sai alkunsa vuonna 2008, kun hän tuli tuotantoon pakkaamaan alumiiniprofiileja. Kesätöistä alkusysäyksen saanut ura on edennyt sisäisten hakujen kautta nykyiseen tehtävään ajoneuvotuotteiden myynnin pariin.