Ammattina alumiini – tervetuloa pursolaiseksi!

Meitä pursolaisia yhdistää rakkaus lajiin ja intohimo rakentaa kestävää, toimivaa ja tyylikästä yhteiskuntaa. Työmme jälki näkyy sinunkin arjessasi, muun muassa rakennusten julkisivuissa, ruokakauppasi valaistuksessa tai vaikkapa vastaan ajavan tukkirekan lavalla.

Pursolla työskentelee noin 300 ammattilaista, mutta riveissämme on aina tilaa sekä työuraansa aloitteleville että jo hiukan kokeneemmille osaajille. Olisitko sinä yksi meistä?

Olemme sinulle vakaa ja luotettava työnantaja

Olemme yli 60-vuotias, vakavarainen perheyhtiö, jossa perheyhtiön henki näkyy arjessa: jokaisesta työntekijästä pidetään huolta. Työmme ei ole kvartaalibisnestä, vaan työskentelemme pitkäjänteisesti kohti tavoitteitamme.

Pääset osaksi henkilöstöä, joka puhaltaa yhteen hiileen

Meillä viihdytään hyvin ja pitkään: 300 työntekijästämme noin puolet on työskennellyt Pursolla yli 10 vuotta. Töitä tehdään hyvällä sykkeellä. Jokainen kantaa vastuuta yhteisestä työstä, työkavereista ja asiakkaista.

Meillä pääset rohkeasti esittämään omat ideasi

Kehitämme toimintaamme ja tuotteitamme jatkuvasti, sillä haluamme säilyttää asemamme alan edelläkävijänä. Jos sinulla on idea, voit rohkeasti tuoda sen esille.

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille tärkeää

Käytössäsi on kattavat työterveyspalvelut ja asiansa osaava työterveystiimi.  Lataamme sinulle vuosittain maksimisumman liikunta- ja kulttuurisaldoa. Pääset myös mukaan henkilöstömme vetämiin liikuntaporukoihin ja erilaisiin urheilutapahtumiin.

Tuemme sinua urapolullasi

Pakkaajasta myyntijohtajaksi, työntekijästä työnjohtajaksi – talomme on täynnä hienoja uratarinoita. Työnkuvasi kehittyy mukanasi, ja kunnianhimoisille pursolaisille tarjoamme loistavia etenemismahdollisuuksia. Kannustamme kouluttautumaan. Järjestämme koulutuksia eri osaamisalueille ja suhtaudumme myönteisesti opiskeluun.

Voit joustavasti sovittaa työaikaasi

Liukuva työaika sekä etätyöskentelymahdollisuus tuovat joustavuutta arkeesi. Tuotannossa vuorotyössä joustetaan työaikapankilla.

Meillä syöt hyvin – myös jouluisin

Siuron tehtaalla pääset nauttimaan oman ruokalamme herkullisista aamupaloista ja lounaista, välipaloja unohtamatta. Erityisesti joulun aikaan pidämme huolta hyvästä ruoasta: jouluateria tarjotaan kaikille nykyisille ja entisille pursolaisille ja pidetään huolta siitä, ettei kenenkään joulupöydästäkään herkkuja puutu.

Avoimet työpaikat

Tositekijälle vakituinen työ alumiinin tuotannossa

Etsitkö vakituista työsuhdetta? Viihdytkö teollisuuden nopeatempoisessa ympäristössä? Kuvailisitko itseäsi TOSITEKIJÄKSI?

Etsimme tositekijöitä vakituisiin työsuhteisiin Nokian Siuroon!

Haemme nyt Nokian Siuron tuotantolaitoksen pursotuslinjoille vakituisia pursotustyöntekijöitä. Pursotustyöntekijänä työskentelet tehtaamme sydämessä, jossa tehtävänäsi on huolehtia linjan toiminnasta osana kolmen hengen tiimiä. Omalla työpanoksellasi varmistat, että alumiiniprofiilien tuotanto sujuu tuotantosuunnitelman mukaisesti.

Työskentelyn aloitat perehtymällä vetokoneen käyttöön, jonka jälkeen siirryt opettelemaan suulaketyöskentelyä ja pursotuslinjan ajamista kokonaisuudessaan. Työ vaatii sinulta tarkkuutta, tahtoa itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää paineensietokykyä. Tässä tehtävässä pääset kuitenkin kartuttamaan omaa osaamistasi ja kehittymään työn mukana.

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työpaikan vakaassa, kehittyvässä ja kasvavassa perheyhtiössä
 • Ammattitaitoiset työkaverit 
 • Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen sekä työtulokseen perustuvan palkkiopalkkauksen
 • Positiivisen ja kannustavan työskentelyilmapiirin, jossa kollegat tukevat toisiaan
 • Hyvät työsuhde-edut
 • Hyvän perehdytyksen tehtäviisi

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta esim. prosessinhoitajan tai kone- ja metallialan tutkintoa
 • Kokemusta teollisuuden työtehtävistä
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Valmiutta vuorotyöhön (keskeytyvä 3-vuorotyö)
 • Halua sitoutua pitkäjänteisesti ja hyvää työmoraalia
 • Sijaintimme takia oma auto on välttämätön

Haluamme kuulla sinusta! Lisätietoja tehtävistä antaa pursotuslaitoksen tuotantopäällikkö Tuomas Syrjänen p. 050-3482739 tai 050-3421661. 

Jos koet olevasi etsimämme työhön tarttuva tekijä, niin jätäthän hakemuksen osoitteessa https://purso.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=106 13.12.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Alumiinityöntekijöitä 24 h viikonloppuvuoroon

Etsimme nyt vakituisia vahvistuksia ns. 24 tunnin viikonloppuvuoroon. Vuorot sijoittuvat vain viikonloppuihin: ensimmäinen vuoro alkaa perjantaina klo 22 ja päättyy lauantaina klo 10. Toinen vuoro on sunnuntaina klo 10–22. Arkipäivät olet vapaalla ja tänä aikana ansaitset kuitenkin lähes täyden viikon palkan sekä täydet lomaedut. Kesän ajan työtä tehdään katkeavassa 3 -vuorossa.

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti käsin tehtäviä pakkaus- ja laadunvalvontatöitä, joissa hyödynnetään puoliautomaattikoneita. Perehdytämme tekijät töihin, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta aikaisempi kokemus teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi. Työntekijöiltä toivomme reipasta otetta työn tekemiseen, oma-aloitteisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Perehdytysvaiheen aikana työtä tehdään katkeavassa 3-vuorossa.

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä
 • Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen sekä työtulokseen perustuvan palkkiopalkkauksen
 • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
 • Hyvät työsuhde-edut

Odotamme sinulta:

 • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa
 • Aktiivista ja reipasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
 • Sijaintimme takia auto on välttämätön

Haluamme kuulla sinusta! Lisätietoja tehtävistä antaa pakkaamon työnjohtaja Jouni Räsänen p. 050-3959373.

Haku on auki osoitteessa https://purso.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=105 5.12.2021 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoin hakemus

Mikäli et juuri nyt löytänyt kiinnostustasi vastaavaa paikkaa, lähetä meille avoin hakemus. Ovemme on aina auki motivoituneille osaajille ja täydennämme osaajajoukkoamme jatkuvasti!

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku 2021 on päättynyt

Vastaanotimme lähes 200 innostavaa hakemusta – kiitos kaikille hakeneille! Kesätyöpaikan pystyimme tarjoamaan tänä vuonna hieman alle 50 nuorelle. Olemme ilmoittaneet kaikille hakijoille haun tulokset henkilökohtaisesti.

Vuoden 2022 kesätyöpaikat tulevat hakuun taas ensi vuonna tammi–helmikuun vaihteessa, pysy kuulolla!

Opiskelijalle

Purso tarjoaa myös monenlaisia mahdollisuuksia työharjoitteluun sekä opinnäytetyön tekemiseen – laita viestiä ja kysy lisää: purso@purso.fi

Sahaamon työnjohtaja Pirjetta:

Pursolla minuun ja osaamiseeni on luotettu. Täällä on ulospäin suuntautunut ja ystävällinen ilmapiiri. Oli lottovoitto päästä Pursolle töihin.

Lue Pirjetan uratarina

Ajoneuvotuotteiden myynnissä työskentelevä Ilkka nauttii asiakkaiden kohtaamisesta

Ilkka Vainion ura pursolaisena sai alkunsa vuonna 2008, kun hän tuli tuotantoon pakkaamaan alumiiniprofiileja. Kesätöistä alkusysäyksen saanut ura on edennyt sisäisten hakujen kautta nykyiseen tehtävään ajoneuvotuotteiden myynnin pariin.