Ensiluokkainen ratkaisu jokaiseen käyttökohteeseen

Purson rakennusjärjestelmistä löytyy ratkaisu vaativiinkin kohteisiin. Kehittynyt järjestelmätekniikka ja laaja tuotevalikoima mahdollistavat arkkitehdin visioiden toteuttamisen ilman, että rakennuksen toiminnallisuus tai energiatehokkuus kärsivät.

Rakennusprofiilit valmistetaan yleensä EN-AW 6063 T5 -seoksesta. Materiaali on kevyttä ja kestävää, joten rakennusjärjestelmämme säilyttävät edustavan ulkonäkönsä vuosikymmenien ajan. Purson rakennusjärjestelmätuotteet ovat CEmerkintävalmiita, ja ne on testattu ilmoitetuissa laitoksissa.

Toimimme asiakkaan tilaus-toimitusketjun osana ja tuotekehityksen kumppanina. Annamme rakennusjärjestelmillemme takuun ja elinkaaripalveluillamme varmistamme, että asiakas on tyytyväinen myös toimituksen jälkeen.

6 syytä valita Purson rakennusjärjestelmä

  • Energiatehokkuus
  • Monipuolisuus
  • Ensiluokkainen toiminnallisuus
  • CE-merkitty laatu
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Kestää aikaa, katsetta ja pohjoiset olosuhteet

Rakenna näyttävä julkisivu helposti Helppoa kuin NAPSU!

NAPSU-sälejärjestelmä on kestävä ja näyttävä valinta rakennusten julkisivuihin. Se on helppo asentaa ja ylläpitää, minkä lisäksi se tarjoaa runsaasti valinnanvaraa uniikin julkisivun suunnitteluun.

Tutustu Napsuun

Kun Euroopan paras lämmöneristävyys, ensiluokkainen toiminnallisuus ja laajat suunnittelumahdollisuudet kohtaavat Purson ECO-tuoteperhe

Purson ECO-tuoteperhe on energiatehokkain valinta ikkunoihin ja nostoliukuoviin. Niiden lämmöneristävyys on Euroopan huippua, toiminnallisuudet kestävät säässä kuin säässä ja monipuolisuus jättää tilaa arkkitehdin visioille.

Tutustu Ecoon

Näissäkin kohteissa on luotettu Purson rakennusjärjestelmiin

Purson kotimaisuusaste on yksi tärkeistä tekijöistä, jotka vaikuttivat kumppanivalintaamme. Sillä on merkitystä muun muassa palvelun, toimitusnopeuden ja joustavuuden kannalta. Henkilöstö on lähellä.

– RAKENNUSPALVELUIDEN ASIAKAS