Kun tarvitaan ekologinen ratkaisu, ECO-tuoteperhe on ympäristöystävällinen ja energiatehokas valinta uudis- ja korjausrakentamiseen. Purso Greenline® -kierrätysalumiini säästää luontoa ja kuluttaa vain 5 % primäärialumiinin tuottamiseen tarvittavasta energiamäärästä. Kaikilla Purson alumiinituotteilla on tuotekohtainen ympäristöseloste (EPD).

Korjausrakentamisen yleistyessä Purson julkisivujärjestelmät sekä energiatehokkaat ovet ja ikkunat soveltuvat hyvin esimerkiksi taloyhtiöiden tarpeisiin. Teollisten tai julkisten kiinteistöjen julkisivu on helppo päivittää säätä ja aikaa kestävillä sälejärjestelmillä. Purson yksi vahvuuksista on kyky räätälöidä tuotteita – myös jos halutaan säilyttää rakennuksen alkuperäinen ulkonäkö.

Ensiluokkainen ratkaisu jokaiseen käyttökohteeseen

Purson rakennusjärjestelmistä löytyy ratkaisu vaativiinkin kohteisiin. Kehittynyt järjestelmätekniikka ja laaja tuotevalikoima mahdollistavat arkkitehdin visioiden toteuttamisen ilman, että rakennuksen toiminnallisuus tai energiatehokkuus kärsivät.

Rakennusprofiilit valmistetaan yleensä EN-AW 6063 T5 -seoksesta. Materiaali on kevyttä ja kestävää säilyttäen edustavan ulkonäkönsä vuosikymmenien ajan. Purson rakennusjärjestelmätuotteet ovat CE-merkintävalmiita, ja ne on testattu ilmoitetuissa laitoksissa.

Toimimme asiakkaan tilaus-toimitusketjun osana ja tuotekehityksen kumppanina. Annamme rakennusjärjestelmillemme takuun ja elinkaaripalveluillamme varmistamme, että asiakas on tyytyväinen myös toimituksen jälkeen.

6 syytä valita Purson rakennusjärjestelmä

  • Energiatehokkuus
  • Monipuolisuus
  • Ensiluokkainen toiminnallisuus
  • Saatavilla ympäristöystävällisestä alumiinista
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Kestää aikaa, katsetta ja pohjoiset olosuhteet

Rakenna näyttävä julkisivu helposti Helppoa kuin NAPSU!

NAPSU-sälejärjestelmä on kestävä ja näyttävä valinta rakennusten julkisivuihin. Se on helppo asentaa ja ylläpitää, minkä lisäksi se tarjoaa runsaasti valinnanvaraa uniikin julkisivun suunnitteluun.

Tutustu Napsuun

Kun Euroopan paras lämmöneristävyys, ensiluokkainen toiminnallisuus ja laajat suunnittelumahdollisuudet kohtaavat Purson ECO-tuoteperhe

Purson ECO-tuoteperhe on energiatehokkain valinta ikkunoihin ja nostoliukuoviin. Niiden lämmöneristävyys on Euroopan huippua, toiminnallisuudet kestävät säässä kuin säässä ja monipuolisuus jättää tilaa arkkitehdin visioille.

Tutustu Ecoon

Näissäkin kohteissa on luotettu Purson rakennusjärjestelmiin

Purson kotimaisuusaste on yksi tärkeistä tekijöistä, jotka vaikuttivat kumppanivalintaamme. Sillä on merkitystä muun muassa palvelun, toimitusnopeuden ja joustavuuden kannalta. Henkilöstö on lähellä.

– RAKENNUSPALVELUIDEN ASIAKAS