Mångsidig aluminiumtillverkare på rätt plats i rätt tid

Purso designar och tillverkar aluminiumprodukter och -system som syns överallt i människors och företags vardag. Vi tillverkar hållbara lösningar för industrier, fasader och belysningar. Vi förverkligar våra kunders visioner genom att kombinera komfort och stil på ett ekologiskt och effektivt sätt.

Fazer Experience Visitor Centre on toteutettu Purson LK90eco ikkunajärjestelmällä

Så här går det till

1

1. Kartläggning

2

2. Design

3

3. Genomförande

4

4. Livscykeltjänster

Kartläggning

Vi erbjuder rätt lösning för rätt användningsområde. Att identifiera slutanvändaren och användningssyftet är väsentligt för att kunna skapa en högkvalitativ och ändamålsenlig slutprodukt.

Design

Vi är din partner inom produkt- och processutveckling. En noggrann designprocess säkerställer att produkterna tillverkas enligt höga standarder och att de ger det bästa möjliga slutresultatet.

Genomförande

Våra hållbara, användbara och tillförlitliga produkter bygger på en gedigen yrkesskicklighet och certifierade kvalitetsstyrnings- och miljösystem. En stor del av Pursos aluminium kommer från återvunnen metall.

Livscykeltjänster

För oss är partnerskap inte något som börjar med beställning och slutar med leverans – vi ser våra lösningar i ett livscykelperspektiv. Då Pursos produkter och tjänster produceras i Finland, kommer de att vara tillgängliga också i framtiden.

Purso Greenline – 100 % återvunnet aluminium Produktionen av återvunnet aluminium sparar upp till 95 % energi.

Vår Greenline-produktlinje gör oss till en pionjär inom återvunnet aluminium. Produktlinjen är den första av sitt slag i Finland och en bland de första i hela världen.

Ansvar och Purso

Belysningen i köpcentret Ratina

Det nya köpcentret i Tammerfors centrum belyses av SNEP Linear-armaturer med högkvalitativ optik

Purso Group i siffror

  • 1959 startade verksamheten
  • 550 anställda
  • 185 M€ omsättning
  • 60 % internationell verksamhet
  • 60 % andelen av återvunnet aluminium i produkter
Läs mera om Purso