Pohjoismaista taidokkuutta julkisivuihin, oviin ja ikkunoihin

Rakentamisen tuotteemme edustavat huipputason pohjoismaalaista rakennusosaamista, jossa on huomioitu arkkitehtoniset tarpeet – perinteitä ja innovaatioita yhdistäen. Toimimme asiakkaidemme tuotekehityksen kumppanina ja autamme niin arkkitehtiä, rakennusliikettä kuin valmistajaakin toteuttamaan visionsa laatu ja energiatehokkuus edellä.

Valitse tuotekategoria

Purson ECO-tuoteperhe on energiatehokkain valinta ikkunoihin ja nostoliukuoviin. Niiden lämmöneristävyys on Euroopan huippua, toiminnallisuudet kestävät säässä kuin säässä ja monipuolisuus jättää tilaa arkkitehdin visioille.

Julkisivu on rakennuksen käyntikortti – Purson laadukkaat julkisivujärjestelmät kestävät pohjoisissa olosuhteissa ja myös näyttävät hyvältä, minkä lisäksi ne ovat ekologinen ja kustannustehokas valinta.

Purson alumiinisista ovijärjestelmistä löytyy toimiva ratkaisu esimerkiksi ulko-oviin, parvekeoviin ja palo-oviin. Ovijärjestelmämme kestävät kovassakin käytössä vuosikymmeniä, ja ne täyttävät ovelle asetetut turvallisuus- ja lämmöneristävyysvaatimukset.

Ikkunajärjestelmissämme yhdistyvät sekä rakennuttajan että arkkitehdin toiveet – näyttävä ulkoasu ei poissulje erinomaisia teknisiä arvoja. Lisäksi ne ovat lujaa tekoa, joten ne kestävät käytössä pitkään ilman jatkuvaa huoltotarvetta.

Purson sälejärjestelmissä helppous ja näyttävyys kulkevat käsi kädessä. Järjestelmän asennus ja ylläpito on helppoa, minkä lisäksi niissä on runsaasti valinnanvaraa uniikin julkisivun suunnitteluun.