Alumiinin jalostus ja muotoilu

Onko haasteesi arktiset olosuhteet tai parempi liikuteltavuus? Löydämme visioosi oikean teknisen ratkaisun ja toteutamme alumiiniset jatkojalosteratkaisut ja profiilit täsmällisesti.

Vuosikymmenien kokemus ja nykyaikainen teknologia takaavat alumiiniprofiilien ja -komponenttien laadun

Valmistamme asiakkaidemme tarpeisiin laadukkaita alumiiniprofiileita ja niiden jatkojalosteita. Tuotteen arvoa on mahdollista nostaa laajalla palveluvalikoimallamme, johon kuuluu koneistusta, taivutusta ja hitsausta.  Asiakas saa tuotteet halutessaan joko pulverimaalattuna tai anodisoituna – olemme markkinoiden monipuolisin toimija.

Raaka-aineen tuntemus, laaja tuote- ja tuotanto-osaaminen sekä nykyaikainen tekniikka varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Profiili­suunnit­telun käsikirja

Kun suunnittelet profiili­piirustuksia, hyödynnä käsikirjan selkeät ohjeet. Lue vinkit ruuvi­taskuista seinämä­vahvuuksiin ja pyöristys­säteisiin.

Lataa käsikirja

Purson vahvuus on jatkojalostuksen toimivuus. Se, että prosessi ja ohjaus ovat hyvin synkronissa, vaatii sitoutumista niin meidän kuin Purson päässä. Tällä tavalla päästään kumppanuudessa sisäisen asiakkuuden tasolle ja toimitaan kuin samassa yrityksessä eri osastojen välillä. Pursossa ollaan esimiestasoa ja johtoa myöten kiinnostuneita siitä, mitä meillä tapahtuu. Se on hyvä asia.

– Anssi Alasaari, toimitusjohtaja, Alucar Oy