Eco

Purso ECO -tuoteperhe

Purson ECO-tuoteperhe on energiatehokkain valinta ikkunoihin ja nostoliukuoviin. Niiden lämmöneristävyys on Euroopan huippua, toiminnallisuudet kestävät säässä kuin säässä ja monipuolisuus jättää tilaa arkkitehdin visioille.

Tutustu eco-tuotteisiin

Energiatehokkuutta vaativiin olosuhteisiin

ECO-tuoteperhe on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Sen energiatehokkaan rakenteen salaisuus on ainutlaatuinen, polyuretaanista valmistettu lämpökatko, jonka ansiosta kylmä pysyy ulkona ja lämpö sisällä.

Toteuta visiot, varmista käytettävyys

Laadukkaat ECO-ikkunat ja liukuovet eivät tingi luovuudesta. Niiden kehittynyt tekniikka, monipuoliset vaihtoehdot ja erilaiset käyttötavat jättävät paljon tilaa arkkitehdin visioille ja rakennustaiteelliselle suunnittelulle. Tuotteiden muotoilulla ja elementtivalinnoilla vahvistat rakennuksen persoonallista ilmettä samalla kun täytät kohteen tekniset vaatimukset.

Tuotteiden käytettävyys säilyy Pohjois-Euroopan vaativissakin olosuhteissa, ja ne huomioivat myös esteettömyyden: upotettavassa nostoliukuovessa on helposti ylitettävä matala kynnys. Tuotteita voidaan myös käyttää sähköisesti, avaa ja sulje -sovelluksella. Ladattavan sovelluksen avulla älypuhelin tai tabletti toimivat ovien ja ikkunoiden kaukosäätimenä.

Alumiiniset profiilijärjestelmät ovat huoleton valinta: niiden edustava ulkonäkö ja toiminnallisuus säilyvät ennallaan vuosikymmeniä.

  •  Euroopan paras lämmöneristävyys
  •  Monipuoliset suunnittelumahdollisuudet
  •  Erinomainen korroosionkestävyys
  •  Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys
  •  Ympäristöystävällinen valinta