Purson SNEP®-valaisimet tunnistat nyt Avainlippu-merkistä

Purson Snep® valaisimet on suunniteltu ja valmistettu Nokian Siurossa, runkomateriaalina käytämme Ikaalisissa valmistamaamme kierrätysalumiinia.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Purson SNEP®-valaisimille Avainlippu-tunnuksen. Tunnus on osoitus suomessa tehdystä työstä ja suomalaisesta osaamisesta.

Yksi tärkeimmistä kriteereistä Avainlipun myöntämiselle on, että yrityksen tuotteet tai palvelut valmistetaan Suomessa. Lisäksi yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, yrityksen johdon on toimittava ja pääkonttorin sijaittava Suomessa.

– Purso on yli 60-vuotias suomalainen perheyhtiö. Kotimaisuus, vastuullisuus ja toiminta asiakkaan lähellä ovat syvällä strategiamme ytimessä, joten Avainlippu kuvaa meitä ja tuotteitamme erinomaisesti, toteaa Purson liiketoimintajohtaja Vesa Eerola.

– Purson SNEP®-valaisimet sekä suunnitellaan että valmistetaan Suomessa, täällä Nokian Siurossa. Olemme tunnetusti kotimainen toimija, josta Avainlippu on hieno ja arvostettu osoitus, Eerola summaa.

Tutustu kotimaisiin SNEP®-valaisimiin