Räätälöity valaistus tilan tarpeiden mukaan

SNEP® on joustava ja turvallinen valaistusratkaisu teollisuushalleihin, myymälöihin, varastorakennuksiin, liikunta- ja pysäköintitiloihin sekä julkisiin tiloihin.

Valaisimet tarjoavat tyyliä, tehokkuutta ja joustavuutta, jota voidaan viedä pidemmälle mm. rungon muotoilulla tai kattojärjestelmään integroitavalla erikoiskiinnikkeellä.

Meiltä saat täyden palvelun valaistuksesi suunnitteluun. Valaistusasiantuntijamme ovat aina apunasi sopivien tuotteiden valinnassa konsultoiden ja palvellen, kunnes löydämme oikean ratkaisun juuri sinun tilaasi. Toimitusaikamme on nopea.

Valitse tilasi ja löydä siihen sopivat valaisimet

Mihin etsit valaistusratkaisua?

SNEP® MODE C SNEP® MODE CR SNEP® Mode R SNEP® MODE P SNEP® MODE S SNEP® MODE X SNEP® Mode CT SNEP® LINEAR S SNEP® LINEAR S+ SNEP® LINEAR SI SNEP® LINEAR SR SNEP® LX SNEP® Novem SNEP® Aari Advanced-paneeli
Julkiset tilat x x x x x x x x x x x x x
Myymälät x x x x x x x x x
Kauppakeskukset x x x x x x x x
Sairaalat x x x x x
Koulut x x x x x x
Toimistot x x x x x x
Teollisuus x x x x x x x x x x x
Logistiikka x x x x x x x x x
Urheilutilat x x x x x
Pysäköintitilat x x

Taulukkoon merkityt tuotteet ovat suosittelemiamme ratkaisuja Purson valikoimasta

Kun etsit kotimaista ja kestävää valaisinta, löydät sen Pursolta. SNEP®-valaisimet valmistetaan kohteeseen sopivaksi Purson tehtaalla Nokialla – osoituksena kotimaisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta SNEP®-valaisimillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

SNEP®-valaisinten energiatehokkuus alkaa jo valmistusprosessista, sillä ne valmistetaan energiaa ja luonnonvaroja säästävästä kierrätysalumiinista. Valaisimet ovat myös täysin kierrätettävissä, joten käytöstä poiston jälkeen niiden materiaalit jatkavat elämäänsä uusissa tuotteissa.