Räätälöity valaistus tilan tarpeiden mukaan

SNEP® on joustava ja turvallinen valaistusratkaisu teollisuushalleihin, myymälöihin, varastorakennuksiin, liikunta- ja pysäköintitiloihin sekä julkisiin tiloihin.

Valaisimet tarjoavat tyyliä, tehokkuutta ja joustavuutta, jota voidaan viedä pidemmälle mm. rungon muotoilulla tai kattojärjestelmään integroitavalla erikoiskiinnikkeellä.

Meiltä saat täyden palvelun valaistuksesi suunnitteluun. Valaistusasiantuntijamme ovat aina apunasi sopivien tuotteiden valinnassa konsultoiden ja palvellen, kunnes löydämme oikean ratkaisun juuri sinun tilaasi. Toimitusaikamme on nopea.

Valitse tilasi ja löydä siihen sopivat valaisimet

Purson teollisuusvalaisinvalikoimasta löytyy valoteholtaan ja valonjaoltaan sopiva valaisin jokaiseen tilaan – olipa kyse avarista, korkeista tai kapeista tiloista, joissa vaaditaan muun muassa pölyn- sekä erilaisten lämpötilojen vaihtelun kestoa.

Lue lisää

Pitkän kokemuksensa ansiosta Purso tietää, mitä myymälävalaistuksessa kannattaa huomioida. Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja ympäri Suomea, mikä vahvistaa osaamistamme niin pienten erikoisliikkeiden kuin suurten hypermarketien ja kauppakeskusten valaistuksessa. Tarjoamme räätälöityjä, energiatehokkaita ja vastuullisia ratkaisuja erilaisiin myymäläympäristöihin.

Lue lisää

Julkisissa tiloissa tasainen, häikäisemätön ja riittävä valo on kaiken a ja o. Laadukkaalla valaistuksella on tärkeä rooli sekä tilojen esteettömyydessä että viihtyvyydessä, minkä lisäksi se parantaa asiakaskokemusta ja tiloissa oleskelijoiden vireystilaa.

Lue lisää

SNEP® MODE C – Uusi tapa ajatella kokonaisuutta

Uutuus

SNEP® MODE L – Valon mestari

Uutuus

SNEP® MODE SI – Yksinkertaisesti tehokas

Uutuus

SNEP® MODE S – Hallittu elinkaari

Uutuus

SNEP® MODE P – Ympäristö edellä

SNEP® MODE X – Valaisinten raskasta sarjaa teollisuuteen

Mode CT

SNEP® MODE CT – Tähtää korkeammalle

SNEP® MODE CR – Modernia ilmettä valoviivalla; vastuullisesti

SNEP® Mode R – monipuolinen moduulivalaisin

SNEP® LX – Tyyliä ja tehokkuutta

SNEP® Novem – Yleisvalon erikoisosaaja

SNEP® Aari – Valopintaansa suurempi

Advanced-paneeli – valaisin, johon voit luottaa

Poistuva

SNEP® LINEAR S+ – Saneeraus- ja uudiskohteisiin

Poistuva

SNEP® LINEAR S – Joustava valaistus kohteen ehdoilla

Poistuva

SNEP® LINEAR SI – Teollisuuden valovoimainen moniottelija

Poistuva

SNEP® LINEAR SR – Ramppiratkaisu myymälöihin

Mihin etsit valaistusratkaisua?

SNEP® MODE C SNEP® MODE L SNEP® MODE SI SNEP® MODE S SNEP® MODE P SNEP® MODE X SNEP® Mode CT SNEP® MODE CR SNEP® Mode R SNEP® LX SNEP® Novem SNEP® Aari Advanced-paneeli
Julkiset tilat x x x x x x x x x x x x
Myymälät x x x x x x x x
Kauppakeskukset x x x x x x x x
Sairaalat x x x x x
Koulut x x x x x x
Toimistot x x x x x x
Teollisuus x x x x x x x x x
Logistiikka x x x x x x x x
Urheilutilat x x x x x x
Pysäköintitilat x x

Taulukkoon merkityt tuotteet ovat suosittelemiamme ratkaisuja Purson valikoimasta

SUUNNITTELETKO VALAISTUSTA? Purson SNEP® tarjoaa lähes lukemattoman määrän erilaisia mahdollisuuksia ratkaista tilojen valaisintarpeet.

Kokeile SNEP® -tuotevalitsinta, joka tekee suunnittelusta helpompaa kuin koskaan ennen.

Siirry SNEP® -tuotevalitsimeen
Kauppakeskus Ratinan Valaistus

Kun etsit kotimaista ja kestävää valaisinta, löydät sen Pursolta. SNEP®-valaisimet valmistetaan kohteeseen sopivaksi Purson tehtaalla Nokialla – osoituksena kotimaisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta SNEP®-valaisimillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

SNEP®-valaisinten energiatehokkuus alkaa jo valmistusprosessista, sillä ne valmistetaan energiaa ja luonnonvaroja säästävästä kierrätysalumiinista. Valaisimet ovat myös täysin kierrätettävissä, joten käytöstä poiston jälkeen niiden materiaalit jatkavat elämäänsä uusissa tuotteissa.