Hyvä myymälävalaistus parantaa asiakaskokemusta

Onnistunut myymälävalaistus saa tuotteet näyttämään houkuttelevilta eikä häikäise asiakkaita. Riippumatta siitä, haluaako ohjata, osoittaa, valaista tai luoda tunnelmaa, Purson SNEP®-valaisimien valon laatu on huippuluokkaa. Purson myymälävalaistus tukee asiakkaan ja tuotteen kohtaamista. Myymälän lisäksi valaisemme tarvittaessa myös oheistilat, kuten varastot, toimistot ja sosiaalitilat, joihin tarjoamme optimaalisen suunnitelman ja ratkaisun.

Kotimaiset SNEP®-valaisimet vaativiinkin kohteisiin

Joustava ja huoltovapaa SNEP®-valaistusratkaisumme sopii laajasti eri asennuskorkeuksiin ja tiloihin. Meillä on laaja valikoima eri pituisia, tehoisia ja eri valonjaolla varustettuja valaisimia. Ne antavat kuhunkin paikkaan optimoidun valon ja tunnelman. Lukuisat eri kiinnitysvaihtoehdot ja valmiskaapelointimahdollisuudet tekevät asennuksesta ketterää. Erinomaisia myymälävalaistusratkaisuja syntyy esimerkiksi monipuolisilla ja modulaarisilla SNEP® MODE C -valaisimilla ja suositulla SNEP® MODE CR -valoviivoilla ja niiden eri muodoilla. Purson uudistunut SNEP®-tuotevalitsin tarjoaa mahdollisuuden suunnitella valaistus missä ja milloin tahansa. Sen avulla voit yksilöidä joko yksittäisen valaisimen tai kaikki projektin valaisimet yhdellä kertaa.

KOKEILE TUOTEVALITSINTA

Vahva projektituki joka vaiheessa

Purson ammattilaiset huomioivat myymälän erityisvaatimukset ja auttavat alusta asti: saat vahvan tuen brändiäsi tukevan valaistuksen suunnitteluun ja asennukseen. Purson tuotekehitys räätälöi tarvittaessa ratkaisun hyvinkin nopealla aikataululla, ja saat tarkan suunnitelman tuotekoodeineen ja tarvittaessa ohjeet sähkösuunnitteluun. Projektin läpimeno on joustava tiukoista aikatauluista huolimatta – Purson toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Purson valaistusratkaisut ovat turvallinen valinta niin suunnittelijan, asentajan, kiinteistönomistajan kuin loppukäyttäjänkin kannalta. Ammattitaitomme näkyykin monissa Suomen suurimmissa hypermarketeissa ja kauppakeskuksissa.

LUE KAUPPAKESKUS RATINAN VALAISTUKSESTA

Valaisin kerrallaan kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa

Purson myymälävalaistus säästää energiaa ja ympäristöä. SNEP®-valaisimet valmistetaan kierrätetystä alumiinista, ja tuotteiden hiilikädenjälki on erittäin matala. Kohteeseen optimoidussa valaistussuunnitelmassa tuotteiden elinkaaren aikaiset päästöt on minimoitu; esimerkiksi valaisimien ohjattavuus takaa vähäisen energiankulutuksen. Kierrätysalumiinista valmistetuille SNEP®-valaisimille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kotimaisten valaisimien valinta on vastuullisuusteko, joka osaltaan auttaa meitä kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Purso Greenline

Haluatko sinäkin joustavan, huoltovapaan ja energiatehokkaan ratkaisun projektillesi?

Ota yhteyttä, niin räätälöimme mielellämme teille sopivan vaihtoehdon!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.