SNEP® Mode C on päivittynyt – sama valaisin sopii yhä useampaan tilaan

Purson SNEP® Mode C -tuoteperhe on saanut lisää potkua: uudet ja aiempaa tehokkaammat valaisimet valaisevat laadukkaasti jopa 20 metrin asennuskorkeudesta.

Mode C -tuoteperheen valaisimissa kyse on ennen kaikkea sovellettavuudesta. Valaisimesta on saatavilla laaja valikoima erilaisia runkomittoja ja optisia ominaisuuksia, joten sama valaisinkategoria on käytettävissä useissa erilaisissa tiloissa. Uusimman tuotepäivityksen ansiosta sovellettavuus on entistäkin laajempi, sillä nyt C-perheen valaisimissa on aiempaakin tehokkaampi valomoottori.

– Valaisimen erinomainen lämpötekninen ratkaisu mahdollisti tehokkaamman valomoottorin käyttöönoton. Mode C -valaisimissa yhdistyvät onnistunut rakenneratkaisu, markkinoiden parhaat led-komponentit ja runkomateriaalina käytetyn alumiinin lämmönjohtavuus. Ensimmäisten lämpötestien erinomaiset tulokset yllättivät positiivisesti meidät itsemmekin, kertoo Purson teknologiapäällikkö Ville Moilanen.

Päivityksen myötä Mode C -valaisimia voi käyttää jopa 20 metrin asennuskorkeudessa. Sen valovirta kattaa muun muassa erilaisten teollisuus-, urheilu- ja logistiikkatilojen valaistustarpeet.  

Energiatehokkaita luxeja

Vaikka valaisin on tehokas, se ei kuluta turhaa energiaa. Kuten muiden Purson SNEP®-valaisimien myös Mode C:n energiansäästö alkaa jo valmistusprosessista. Runkomateriaalina käytetään Greenline-kierrätysalumiinia, minkä lisäksi valaisimeen on valittu parhaat mahdolliset ledit ja liitäntälaitteet. Näiden ja monipuolisten optisten ratkaisuiden ansiosta tilassa vaaditut luxit syntyvät energia- ja elinkaaritehokkaasti.

– Käyttämillämme energiatehokkailla komponenteilla on pitkä elinkaari. Ne kestävät myös ympäristöissä, jotka ovat elektroniikan kannalta haastavia. Unohtamatta Mode C:n lämmönhallintaa, jonka ansiosta komponentit pysyvät mahdollisimman viileinä, Moilanen toteaa.

Tuotevalitsin helpottaa tarpeisiin vastaavan valaisimen valintaa

Kun kaikki variaatiot otetaan huomioon, on Mode C:stä saatavilla jopa miljoonia erilaisia vaihtoehtoja.

– Vaihtoehtoja on monia, joten tarpeisiin sopivan valaisimen valitseminen voi olla haastavaa. Haluamme tukea valintaa SNEP®-tuotevalitsimemme avulla, joka kokoaa yhteen kaiken suunnittelussa tarvittavan tiedon. Muun muassa valonjakotiedostot on helppo viedä tuotevalitsimesta suoraan suunnitteluohjelmiin, Moilanen vinkkaa.

Tutustu Mode C:hen tuotevalitsimessa