Profiler och komponenter

Arktiska förhållanden eller bättre rörlighet – vad är din utmaning? Vi tar fram den rätta tekniska lösningen för din vision och skapar vidareförädlade lösningar och profiler i aluminium i exakta mått.

Vår flera årtionden långa erfarenhet tillsammans med modern teknik garanterar kvaliteten på våra aluminiumprofiler och -komponenter

Vi tillverkar högkvalitativa aluminiumprofiler och vidareförädlade produkter för våra kunders behov. Produktens värde kan ökas med våra omfattande tjänster, som inkluderar bearbetning, bockning och svetsning. Produkterna kan fås med pulverlackerad eller anodiserad yta enligt kundens önskemål – vi är den mångsidigaste aktören på marknaden.

Vår omfattande råvarukunskap och produkt- och processkännedom, tillsammans med modern teknik, garanterar bästa möjliga resultat.

Handbok för profildesign

Ta hjälp av handbokens tydliga instruktioner när du planerar profilritningarna. Läs våra tips om skruvfickor, väggtjocklek, avrundningsradier och mycket mer.

Ladda ned handboken

Vidareförädlingens funktionalitet är en av Pursos styrkor. Att processen är i synkron med ledningen kräver engagemang från såväl oss som Purso. På detta sätt uppnår man inom partnerskapet samma nivå som i interna kundrelationer, och man fungerar som om man jobbar inom samma företag men på olika avdelningar. Purso är intresserade av vad vi håller på med, till och med på chefs- och ledningsnivå. Och det är något positivt.

– Anssi Alasaari, verkställande direktör, Alucar Oy