Entistä pidempiä – samettisen kauniita profiileja

Asiakaanamme saat profiilit sekä levy- ja kappaletavarat halutsessasi joko anodisoituna tai pulverimaalattuna. Anodisointimme korkean laadun takaavat säännölliset testaukset ja laboratoriokokeet sekä tiivis yhteistyö ulkopuolisten tutkimuslaitosten kanssa. Nykyaikaisen teknologian myötä ja automatisoidun anodisointiprosessimme etuna on tasalaatuinen ja samettinen lopputulos.

Anodisointilaitoksessamme on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen rakentamalla nykyaikainen vedenpuhdistuslaitos. Uusi biolämpökeskus käyttää kotimaista puuhaketta sekä palaturvetta. Energia hyödynnetään tehokkaasti prosessin ja kiinteistöjen lämmitykseen.

Mihin anodisointia tarvitaan?

Anodisointi lisää profiilin korroosionkestävyyttä. Oksidikerros tekee pinnasta erittäin kovan ja kestävän.
Anodisoitu pinta on helppo pitää puhtaana, ja se säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä vuosikymmeniä.
Anodisoitu alumiini on erinomaisen säänkestävyytensä ansiosta monikäyttöinen materiaali rakennus- ja kuljetusteollisuuden sovelluksiin. Yhä enemmän sitä käytetään myös sähkö- ja elektroniikkatekniikassa sekä sisustusteollisuudessa. Terveydenhuollossa anodisoidun pinnan antiseptisyys on merkittävä etu.

Käsiteltävien kappaleiden maksimimitat ovat anodisoinnissa 8 000 x 2 000 x 400 mm ja maalauksessa 8 000 x 1 800 x 400 mm.