Haastamme sinut tukemaan suomalaista työtä 2.12.2022

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään tuttuun tapaan joulukuun ensimmäisenä perjantaina 2.12.2022. Jos jokainen suomalainen käyttää kympin kuussa lisää suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyy 10 000 uutta työpaikkaa. Myös Pursolla Avainlippu liehuu suomalaisen työn puolesta.

Energian hinnat ovat ennennäkemättömällä tasolla, ja olemme yhteiskuntana sitoutuneet energiatehokkuuden nostamiseen sekä hiilineutraaliuteen. Erinomainen tapa tukea niin kiertotaloutta, energiatehokkuutta kuin suomalaista työtä on ostaa kotimaisia tuotteita ja palveluita. Suomalaisen työn liiton Osta työtä Suomeen -päivä on oivallinen tilaisuus pohtia omia valintoja yhtä lailla yrityksenä kuin kuluttajana.

Purso on sitoutunut puolittamaan hiilijalanjälkensä

Vastuullisuus on tärkeä osa Purson strategiaa sekä asiakkaidemme hankkeita. Kunnianhimoinen tavoitteemme on puolittaa yrityksemme hiilijalanjälki tuotettua tonnimäärää kohden vuoteen 2025 mennessä. Teemme myös jatkuvasti työtä tuottaaksemme tietoa tuotteidemme hiilijalanjäljestä asiakkaidemme käyttöön.

Yli 60-vuotiaana suomalaisena perheyhtiönä olemme tehneet vastuullisuustyötä pitkään. Meillä on ollut ympäristösertifikaatti jo 20 vuotta, ja olemme sertifioidun Greenline-merkkimme ansioista kierrätysalumiinituotteiden edelläkävijä. Olemme ylpeitä myös Suomalaisen Työn Liiton SNEP®-valaisimelle myöntämästä Avainlipusta. Tunnus on osoitus Suomessa tehdystä työstä ja suomalaisesta osaamisesta.

Vahvaa suomalaista ammattitaitoa

Purso suunnittelee ja valmistaa laadukkaasti toteutetut alumiiniratkaisut suomalaisella ammattitaidolla. Meille vastuullisuus merkitsee myös paikallisuutta – työllistämme Suomessa noin 300 osaajaa. Tehdään siis yhdessä Osta työtä Suomeen -päivästä merkityksellinen. Tilaamalla tuotteita tai palveluita Pursolta, tuet kotimaista työtä.

Käytämme kotimaisia alihankkijoita ja tavarantoimittajia, ja tuotamme kestäviä ratkaisuja ekologisesti ja tehokkaasti. Palvelukokonaisuutemme kartoituksesta ja suunnittelusta aina toteutukseen ja elinkaaripalveluihin asti varmistaa laadukkaan ja tarkoitustaan palvelevan lopputuloksen.

Osta kotimaista työtä – työllistät suomalaisia ihmisiä!