Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12.2021

Koronan aiheuttamat poikkeusolot kurittavat Suomen taloutta. Nyt jos koskaan on tärkeä valita kotimaisia tuotteita ja palveluja. Suomalaisen Työn Liitto haastaa kaikki viettämään Osta työtä Suomeen -päivää. Tarkoituksena on saada meidät suomalaiset kiinnittämään huomiota kulutusvalintoihimme.

Valitsemalla Purson SNEP®-valaisimen olet mukana tukemassa suomalaista työtä. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Purson SNEP®-valaisimille Avainlippu-tunnuksen. Tunnus on osoitus Suomessa tehdystä työstä ja suomalaisesta osaamisesta.

Valinnoilla on merkitystä

Purson SNEP® valaisimet on suunniteltu ja valmistettu Nokian Siurossa. Runkomateriaalina käytämme Ikaalisissa valmistamaamme kierrätysalumiinia. Olemme yli 60-vuotias suomalainen perheyhtiö, jonka strategian ytimessä ovat niin kotimaisuus, vastuullisuus kuin toiminta asiakkaan lähellä. Olemme ylpeitä kotimaisuudesta ja meille myönnetystä Avainlipusta.

Suomalaisten yhteenlaskettu hiilijalanjälki esimerkiksi liikenteen päästöissä on pienentynyt, mutta samaan aikaan kulutuksemme hiilijalanjälki on kasvanut. Yhtenä syynä on esimerkiksi Venäjällä ja Kiinassa edullisesti valmistettujen tuotteiden lisääntynyt verkkokauppa.

Jopa yhden päivän valinnoilla on siis merkitystä, sillä jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, meille syntyisi vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.

Tehdään siis yhdessä Osta työtä Suomeen -päivästä merkityksellinen!