Purson uutuuksia syksyn FinnBuild-messuilla

FinnBuild rakennus- ja talotekniikkamessut järjestetään tänä vuonna 4.–6.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa kuulemaan Purson uutuuksista osastolle 6h58! Purson rakentamisen tuotteet on suunniteltu Suomessa pohjoisiin oloihin, ja järjestelmissä on huomioitu myös arkkitehtoniset tarpeet.

Tehokkaasti eristetty ulkopalo-ovijärjestelmä

Purson uudet P94 ulkopalo-ovet yhdistävät palonkestävyyden ja energiatehokkuuden ennennäkemättömällä tavalla. FinnBuild-messuilla esiteltävässä EI30 ulkopalo-ovijärjestelmässä on markkinoiden energiatehokkain profiilirakenne, sekä huippuluokan lämmöneristävyys ja tiiveys.

– Kun etsit palonkestävää ulko-ovea tinkimättä energiatehokkuudesta, P94 on oikea ratkaisu, lupaa Lauri Hautanen, Purson rakennusjärjestelmien avainasiakaspäällikkö.

Julkisivurakentamisen uusi aikakausi

Messuosastolla voit tutustua myös Purson uusiin elementtijärjestelmiin, jotka nopeuttavat julkisivurakentamista entisestään. Elementtijärjestelmät sopivat yhteen kaikkien runko- ja materiaalityyppien kanssa. Pitkälle tehdasoloissa valmiiksi kootut elementit on helppo kuljettaa, varastoida ja asentaa.

– Energiatehokas ja säänkestävä julkisivuelementti on nopea asentaa, ja kestää aikaa vaativissakin sääolosuhteissa. 100 % kotimaisella tuotteella saat kerralla viimeistellyn lopputuloksen suuriinkin julkisivupintoihin. Nähdään messuilla!