SNEP® Mode CR löytyy nyt tuotevalitsimesta – suunnittelutyö yksinkertaistuu ja nopeutuu

Monipuolinen ja nopeasti asennettava Purson valoviiva kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Valoviivaratkaisujen suunnittelu on nyt entistä helpompaa, kun SNEP® Mode CR löytyy Purson konfiguraattorista. Valoviivan avulla kohteeseen voidaan luoda haluttu valaistus ja tunnelma käyttötarkoituksen mukaan.

Purson valoviivan avulla saat juuri oikean valotason ja valonjaon. Erikokoisista runko- ja nurkkamoduuleista koostuva SNEP® Mode CR soveltuu monenlaisiin kohteisiin, kuten kauppakeskuksiin, sairaaloihin ja julkisiin tiloihin. Erilaisia muotoja hyödyntämällä syntyy dekoratiivisia ratkaisuja, jotka paitsi valaisevat myös näyttävät upeilta.

– Purson valoviivan voi esimerkiksi ripustaa tai upottaa kattorakenteeseen, ja kolmivaihekiskon ansiosta samaan kokonaisuuteen voi halutessaan kiinnittää kohdevaloja. Helpon asennuksen lisäksi myös suunnittelu on nyt SNEP®-tuotevalitsimen ansiosta nopeaa ja yksinkertaista, lupaa Purson liiketoimintajohtaja Vesa Eerola.

Valoviivan runkomoduulissa kulkee aina tarvittaessa jopa 9-napainen runkokaapelointi, johon SNEP® Mode Core -tekniikkamoduuli on helppo kytkeä pikaliittimellä ja SNEP®-liitoksella.

Suunnittele oman aikataulusi mukaan

SNEP®-tuotevalitsimen avulla monimutkaisenkin kokonaisuuden suunnittelu sujuu kätevästi ja aikaa säästyy merkittävästi. Tuotevalitsimesta saat kaiken tarvittavan tiedon valaisimista – aina yksilölliseen tekniseen dokumenttiin. SNEP® Mode CR:n konfigurointi on tuotevalitsimen avulla helppoa ja sujuvaa, ja suunnittelijalla on kokeneen kotimaisen toimijan projektituki käytössään.

– Saat vastaukset heti kun syötät parametrit, eikä projektisi juutu tarjouspyyntövaiheeseen. Muun muassa valonjakotiedostot on helppo viedä tuotevalitsimesta suoraan suunnitteluohjelmiin. Purson osaajat ovat tarvittaessa tukenasi, oli kyseessä sitten mutkittelevien käytävien valoviivan suunnittelu tai vaikka valoneliöt ja nuolivalot julkisiin tiloihin, Eerola kertoo.

Kestävät valaisimet kokeneelta toimittajalta

SNEP® by Purso tuotteet, kuten LED-valoviivat, valmistetaan Suomessa Siuron tehtaallamme. Pursolla on oma sulatto, joka tuottaa Purso Greenline® kierrätysalumiinia valaisinrunkojen ja kiinnikkeiden materiaaliksi. Matala CO2-jalanjälki ja tuotteiden pitkä elinikä, korkea energiatehokkuus ja hyvin tehty valaistussuunnitelma ovat merkittäviä tekijöitä tuotteen elinkaaren päästöjä minimoitaessa.

– Purso haluaa helpottaa asiakkaidensa elämää. Siksi myös tuotevalitsin on loppuun asti mietitty ratkaisu, jota kehitämme ja parannamme jatkuvasti. SNEP®-tuotteillemme on myös myönnetty Avainlippu-tunnus, ja valoviivat on rakennettu helposti asennettaviksi ja huollettaviksi, Eerola summaa.