Tavataan Alihankinta-messuilla 26.–28.9.2023!

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin 26.–28.9. Tapahtuman teema vuonna 2023 on Globally Local, jota Siurosta ulkomaille ponnistava yrityksemme toteuttaa. ”Messujen alati kiihtyvä kansainvälistyminen mahdollistaa ulkomaisia kontakteja”, kertoo avainasiakaspäällikkö Pasi Kohtala.

Alihankinnassa alusta alkaen

Purso on ollut Alihankinta-messuilla mukana perustamisvuodesta 1988.
– Ensin meillä oli ”nurkkapaikka”, josta päästiin jo alkuvuosina hienolle vakipaikalle A616, muistelee avainasiakaspäällikkö Pekka Suni, joka on ollut mukana aina.

Purson näyttävä, kaksikerroksinen messupiste on saanut paljon ihailua osakseen. Yrityksemme on osa messujen Hall of Flame -galleriaa, johon kuuluvat alkuperäiset osallistujat.

Alihankinta on tärkeä kohtaamispaikka: ”Se kokoaa väen yhteen kaikkialta Suomesta – ulkomaisista kävijöistä puhumattakaan. Yhteistyössä ylipäätään henkilökemia on ensiarvoisen tärkeää. Kun tavataan ja tullaan hyvin juttuun, kaupanteko on mutkatonta puolin ja toisin”, kertoo Pekka.

Pekka ja Pasi lupaavat, että vaikka suosituimpina aikoina Purson pisteelle muodostuu aikamoisia jonojakin, ennätämme kyllä tavata kaikki tulijat henkilökohtaisesti.

Osaa asiakkaista tavataan vielä iltatapahtumankin merkeissä. Purson iltatilaisuus, jossa on vuosittain vaihtuva teema, viettääkin tänä vuonna kymmenvuotissyntymäpäiviään. Messupisteelle ja iltatilaisuuteen keksitään vuosittain hauskoja vetonauloja ja ohjelmaa.

Messut ovat avoinna tiistaina ja keskiviikkona klo 9–17 ja torstaina klo 9–16. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Tavatkaamme Alihankinnassa 2023 osastolla A616!