Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Kansainvälinen alumiiniasiantuntija

Purso Oy valmistaa kotimaisella ammattitaidolla suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut alumiiniset ratkaisut asiakkaan tuote- ja prosessikehityksen kumppanina. Yritys suunnittelee asiakkaan tarpeeseen elinkaaritarkastelun kestävän ratkaisun sekä parhaan mahdollisen tavan toteuttaa se: Purso valjastaa oman toimintansa ja osaamisensa asiakkaidensa käyttöön, jotta he menestyisivät. Tuotteet ja komponentit ovat tuotantoketjun osia, joilla tuotetaan arvoa loppuasiakkaalle.

Purso on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on yli viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena, kansainvälisesti toimivana alumiiniasiantuntijana. Suunnittelemme ja tuotamme alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille sekä järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja led-valaistukseen.

Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat lopputuloksen, joka kestää aikaa, käyttöä ja katsetta. Purson asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Asiakas on voinut luottaa Purson ammattitaitoon sekä laadukkaaseen ja luotettavaan palveluun jo lähes 60 vuoden ajan.

Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 35 %. Purso Oy:n vuoden 2016 liikevaihto oli noin 79 miljoonaa euroa.