Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Haluatko kehittyä lujaksi ammattilaiseksi?

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 250 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 40 %.

Alumiinitehtaamme on vakaa ja turvallinen työpaikka. Noin 250 työntekijästämme yli puolet on työskennellyt yhtiössämme vähintään 10 vuotta. Tehtaamme sijaitsee maaseudulla Nokian Siurossa, 10 kilometriä Nokian keskustasta ja alle 30 kilometriä Tampereelta.

Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä – ja liity joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Massasahuri vakituiseen työsuhteeseen

11.4.2019

Etsimme Siuron tuotantolaitoksellemme MASSASAHURIA vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtävässäsi sahaat määrämittaan erilaisia alumiinikappaleita jatkojalostusta varten.

Lue lisää


Laadunvalvoja kesäksi 2019

21.2.2019

Meillä on tekemistä sinulle materiaalitekniikasta ja laadusta kiinnostunut opiskelija! Työsi keskiössä on metallilaboratorion aineenkoestustestien esivalmistelu sekä aineenkoetustestien tekeminen.

Lue lisää


Tutustu työelämään ja tienaa – kesäharjoittelu 2019

11.2.2019

Tarjoamme tänäkin vuonna Tutustu työelämään ja tienaa (TTT) -kesäharjoittelupaikkoja tämän vuoden 2019 aikana 15 vuotta täyttäville nuorille,

Lue lisää


Tuotannon kesätyöpaikat 2019

7.2.2019

Haemme kesätyöntekijöitä tuotannon eri tehtäviin tuotantolaitoksellemme Nokian Siuroon.

Lue lisää