Vastuullisuus         Rekrytointi         Medialle

Haluatko kehittyä lujaksi ammattilaiseksi?

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on viiden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää noin 250 henkilöä ja viennin osuus myynnistä on noin 40 %.

Alumiinitehtaamme on vakaa ja turvallinen työpaikka. Noin 250 työntekijästämme yli puolet on työskennellyt yhtiössämme vähintään 10 vuotta. Tehtaamme sijaitsee maaseudulla Nokian Siurossa, 10 kilometriä Nokian keskustasta ja alle 30 kilometriä Tampereelta.

Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä – ja liity joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Varasto-osaaja Siuroon

30.3.2020

Purson valaistusyksikkö (www.snep.fi) Nokian Siurossa etsii nuorekkaaseen ja dynaamiseen joukkoonsa ammattitaitoista varastovelhoa!

Lue lisää


Tuotantopäälikkö

24.3.2020

Haemme innostavaa tuotantopäälikköä anodisointilaitoksellemme Nokian Siuroon. Tuotantopäällikkönä tehtävänäsi on anodisointilaitoksemme tuotannon johtaminen starategisten tavoitteiden suuntaisesti.

Lue lisää


Vientipäällikkö

5.3.2020

Haemme SNEP®- valaistusyksikköön VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ varmistamaan kansainvälistä kasvuamme ja menestystämme sekä vahvistamaan yksikkömme eteenpäin katsovaa asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Lue lisää


Tutustu työelämään ja tienaa – kesäharjoittelu 2020

2.3.2020

Tarjoamme tänäkin vuonna Tutustu työelämään ja tienaa (TTT) -kesäharjoittelupaikkoja.

Lue lisää