Aluminium som yrke – välkommen till Purso!

Alla vi som arbetar vid Purso har något gemensamt – nämligen en passion för industrin och en vilja att bygga ett hållbart, funktionellt och snyggt samhälle. Resultatet av vårt arbete syns också i din vardag, bl.a. på byggnaders faser, belysningen i din matbutik eller till exempel på den förbipasserande timmerlastbilens flak.

Vid Purso arbetar ca 300 proffs, men vi har alltid plats för såväl nybörjare som mer erfarna experter. Är du en av dem?

Pursolaisuuden tunnusmerkkejä

Vi är en stabil och pålitlig arbetsgivare

Vi är ett 60 år gammalt och ekonomiskt stabilt familjeföretag där familjeandan genomsyrar hela vår verksamhet – vi är måna om våra anställda. Vi arbetar inte kvartalsvis, utan på ett långsiktigt sätt med blicken på målet.

Du blir en del av en personal med god teamanda

Våra anställda trivs och stannar länge hos oss: av våra 300 anställda har ungefär hälften varit vid Purso i över 10 år. Vi arbetar med gott tempo. Var och en värnar om ett gott samarbete, våra kolleger och våra kunder.

Här får du gärna bidra med egna idéer

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och våra produkter för att behålla vår position som pionjär inom branschen. Om du har en idé, tveka inte att presentera den.

Din hälsa och ditt välbefinnande är viktigt för oss

Vi erbjuder en omfattande företagshälsovård och ett sakkunnigt hälsovårdsteam. Vi ger dig maximibeloppet i idrotts- och kultursaldo varje år. Du kan också gå med i våra anställdas idrottslag och delta i olika sportevenemang.

Vi stöder dig på din karriärväg

Från förpackare till försäljningschef, från arbetstagare till arbetsledare – vi har fått se en hel del fantastiska karriärhistorier. Din arbetsbeskrivning utvecklas med dig, och vi erbjuder fantastiska möjligheter för ambitiösa anställda att avancera i sin karriär. Vi uppmuntrar våra anställda att utbilda sig. Vi ordnar utbildningar för olika kompetensområden och har en positiv attityd till studier.

Din arbetstid är flexibel

Vi gör din vardag lättare genom att erbjuda flexibla arbetstider och en möjlighet till distansarbete. I produktionens skiftarbete använder vi en arbetstidsbank.

Hos oss äter du bra – också på julen

Vid Siuros fabrik får du njuta av en smaklig frukost och lunch, för att inte glömma mellanmål. Mat är särskilt viktigt under jultiden: vi erbjuder alla en nuvarande och tidigare Purso-anställda en julmåltid och ser till att våra anställdas julbord dignar av läckerheter.

Utforska våra lediga jobb eller skicka oss en öppen ansökan.

Vi anställer kontinuerligt motiverade talanger och erfarna experter. Om vi för tillfället inte har någon ledig tjänst som är intressant för just dig, skicka gärna en öppen ansökan.