Purso ja VaBe yhteistyössä: tuulettuva Nordic Wall -julkisivujärjestelmä

Nordic Wall by VaBe ja NAPSU muodostavat yhdessä julkisivujärjestelmän, joka on kestävä ja näyttävä.

VaBe Oy on valkeakoskelainen betonielementtien toimittaja, joka tuuletti tapoja rakentaa: Nordic Wall by VaBe on tuulettuva julkisivujärjestelmä, joka auttaa estämään kosteuden aiheuttamia vaurioita rakenteessa.

Alumiininen julkisivu betonirakenteisessa talossa

Alumiinisäle on kulutusta kestävä verhoiluratkaisu, kertoo VaBe Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehtinen. Myös säleiden ulkomuoto kerää häneltä kiitosta: ”Napsulla saa todella näyttävän tehosteen esimerkiksi parkkitaloihin ja toimitilarakennuksiin.”

Nordic Wall by VaBe -järjestelmää on hyödynnetty kymmenissä erityyppisissä rakennuksissa kerrostaloista päiväkoteihin ja teollisuusrakennuksiin. Tällä hetkellä käynnissä on koulun rakentaminen Hämeenlinnaan.

Napsun kiinnityskampa integroidaan jo tehtaalla – vähemmän työvaihteita rakennusvaiheessa

Betonielementtirakentaminen on Suomen käytetyin rakennusjärjestelmä, johon tuulettuvan julkisivujärjestelmän käyttö ei tuo rakenteellisia muutoksia. Napsu-kiinnityskampa kiinnitetään betonielementteihin jo VaBen tehtaalla. Työmaalla tehtäviä työvaiheita pyritään minimoimaan, kertoo VaBen myyntipäällikkö Aki Lehtinen: ”Seinät ovat työmaalle pystytyksen jälkeen julkisivumateriaalia vaille valmiit.”

Lue lisää tuulettuvasta julkisivujärjestelmästä VaBen sivuilla!