SNEP® MODE P yhdistää mallistosta poistuvien valaisimien parhaat puolet

Purson SNEP® MODE Z ja SNEP® Linear P -valaisimet ovat poistumassa valikoimista. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt SNEP® MODE P on ominaisuuksiltaan ja kytkennöiltään mallistoista poistuvia valaisimia edistyneempi ratkaisu. Jämäkkä uutuusvalaisin on järkevä valinta esimerkiksi pysäköintihalleihin, tuotantotiloihin ja varastoihin.

SNEP® MODE P:n tukeva runko on valmistettu Purso Greenline® -kierrätysalumiinista. Vesi- ja pölytiiviin valaisimen energiatehokkuus on vielä edeltäjiäänkin parempi, samoin kuin uudet kytkentä- ja ohjausratkaisut.

– Yhdistimme SNEP® MODE Z:n ja SNEP® Linear P:n parhaat puolet uuteen valaisimeen. Etsimme pitkään kustannustehokasta ratkaisua. Onnistuimme yhdistämään alumiinirungon ja valaisimen optiikan niin, että tuote on helppo kytkeä ja silti ehdottoman vesi- ja pölytiivis, kertoo tuotepäällikkö Eero Kuoppa Pursolta.

Pitkäikäinen ja energiatehokas

SNEP® MODE P soveltuu leveän valonjakonsa ansiosta yhtä lailla uudis- kuin saneerauskohteisiin. Valovirta voidaan optimoida niin pieniin teknisiin tiloihin kuin korkeisiin hyllyväleihinkin sopivaksi, ja prismoitettu optiikka jakaa valoa tasaisesti myös pystypinnoille, eikä valo häikäise.

– Laaja käyttölämpötila-alue, erittäin korkea kotelointiluokka ja uudet tuotemitat lisäävät käyttökohteita entisestään. Tuote on erinomainen ratkaisu vanhojen T8 ja T5 loisteputkivalaisimien korvaajaksi. Valaistuksen suunnittelu ja tuotteen valinta on SNEP®- tuotevalitsimen avulla helppoa, kokenut projektitukemme auttaa tarvittaessa, Kuoppa sanoo.

Nopea kytkentä ilman työkaluja

SNEP® MODE P:n kytkentäpääty helpottaa asentajan työtä. Valaisimen kytkentäratkaisu on helppo ja selkeä. Tuotteessa ei ole kiristeltäviä ruuveja, helposti putoilevia tiivisteitä tai muita osia. Tuotteen pystyy myös valitsemaan valmiiksi läpijohdotettuna 5- tai 7-napaisella kytkennällä, sekä varustelemaan erilaisilla valmiskaapeleilla. Mode-sarjan koko kiinnikevalikoima sopii luonnollisesti kaikkiin SNEP® MODE P -tuotteisiin.

SNEP® MODE P:ssä on kattavat älykkäät ohjausratkaisut ja kevään aikana mallistoon on näiltä osin täydentymässä. Vesi- ja pölytiiviit ohjausratkaisut on suunniteltu siten, että ne istuvat hyvin tuotteen ulkonäköön, eivätkä ole häiritsevästi ulkonevia tai helposti rikkoontuvia. Valaisimen design on tyylikäs ja klassinen.