Sertifioitua laatua ympäristön kehittämiseksi

Asiakastyytyväisyys ja toimintojen jatkuva parantaminen ovat Purson laadunhallintajärjestelmän perustana. Toimintaamme ohjaavat sertifioidut ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 14001:2015 -ympäristöjärjestelmä. Järjestelmät kattavat kaikki Purson alumiiniteollisuuden toiminnot. 

Purso Yhtiöiden ympäristöjärjestelmän tavoitteena on tuottaa toiminnoissa mahdollisimman vähän ympäristökuormitusta, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Osoituksena tästä myös Purson tehdastilan ja anodisoinnin tuotantoprosessi lämmitetään uusiutuvalla bioenergialla.

Kehityksen varmistamiseksi Purso ylläpitää ympäristöasiainhallintaohjelmaa, joka perustuu jatkuvaan parantamiseen. Purso Yhtiöihin kuuluva Linjapinta ylläpitää saksalaista GSB-hyväksyntää. Alumiini on sataprosenttisesti kierrätettävää, energiatehokasta materiaalia.

EPD-ympäristöseloste listaa tuotteen ympäristövaikutukset

Purson alumiinituotteilla on tuotekohtainen ympäristöseloste (EPD). Puolueettoman kolmannen osapuolen hyväksymät selosteet ovat ainoa kansainvälisiin standardeihin perustuva menetelmä tuotteiden elinkaaren aikaisten ympäristövaikutusten arviointiin. 

Purso on perinteikäs perheyritys, joka kantaa vastuunsa pirkanmaalaisena ja suomalaisena työllistäjänä.