Aurinkopaneelit komistavat pian Purson yrityspuiston uutta hallirakennusta

Purson yrityspuistoa Siurossa komistaa nyt upouusi hallirakennus. Rakennus tulee kokonaisuudessaan Pursolle tutun toimijan Panteko Oy:n käyttöön, joka alihankintana toteuttaa monenlaista alumiiniprofiilien jatkokäsittelyä kuten sahausta, lävistystä, koneistusta ja hitsausta.

Ensimmäiset koneet ovat siirtyneet uusiin tiloihin jo toukokuussa ja tuotanto on aloitettu. Myös ulkoalueet ja parkkipaikat ovat saaneet viimeistellyn ulkomuodon. Yhteistyö pääurakoitsijana toimineen Teräselementti Oy:n kanssa on sujunut todella hyvin, ja työt ovat talven ja kevään aikana edenneet suunnitellusti. Uudistetulla parkkialueella on huomioitu myös sähköautot 8 uudella latauspaikalla ja lisäksi laajennusvaraa on jätetty tulevaisuuden lisääntyviä tarpeita silmällä pitäen. 

Yhtä merkittävää lisäystä vielä odotellaan, kun heinä-elokuussa rakennuksen katto komistetaan nimellisteholtaan 150 kWp aurinkovoimalalla. Aurinkopaneelit tulevat kattamaan etelänpuoleisen lappeen lähes kokonaisuudessaan, eli noin puolet kattopinta-alasta.