SNEP® MODE S on monikäyttöinen ja vankka yleisvalaisin

SNEP®-valaisimien MODE-tuoteperhe laajenee korkean IP65-kotelointiluokan valaisimella, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kauppaliikkeisiin, teollisuustiloihin ja yleisvalaisuun 3–10 m korkeuksiin.

Korkea kotelointiluokka mutta ei korkea hinta

Mode S on suunniteltu keskikorkeisiin tiloihin. Valaisimen Korkea IP65-kotelointiluokka yhdistettynä laajaan käyttölämpötila- ja valotehoalueisiin mahdollistaa asentamisen monenlaisiin kohteisiin, kertoo Purson valaistuksen teknologiapäällikkö Ville Moilanen:

– Näin korkean kotelointiluokan valaisimeksi Mode S on hinnaltaan ja suorituskyvyltään erittäin kilpailukykyinen. Se on siksikin loistava valinta myös sellaisiin tiloihin, joissa näin korkeaa kotelointiluokkaa ei vaadittaisi.

Mode S soveltuukin monenlaisiin kohteisiin:

– Esimerkiksi teollisiin kohteisiin Mode S on laajasti sovellettavissa, sillä sen käyttölämpötilaikkunat ovat laajat, erityisesti industrial-liitäntälaitteilla.

Valaisimen monipuolisuutta lisäävät myös hyvä yleisvalonjako, kolme pituusvaihtoehtoa sekä useat kytkentätavat ja kiinnitysvaihtoehdot. ”Tuotteen elinkaaren aikaiset ympäristövaikutukset on minimoitu, kertoo Moilanen, ”Tämän takaavat valaisimen rungon kierrätysalumiini, tuotteen energiatehokkuus sekä nykyaikaiset, monipuoliset ohjaustavat.”

Kytkentäpääty ja MODE-perheen kiinnikkeet työtä helpottamassa

SNEP® MODE S:n kytkentäpääty tekee asentajan työstä helppoa ja nopeaa. Kytkentäpääty on tuttu ja pidetty tekninen ominaisuus jo SNEP® MODE P -valaisimesta: kytkentäratkaisu on helppo ja selkeä. Valaisin on saatavilla läpijohdotettuna kaapeleilla tai kytkentäpäädyillä, ja se tukee 5- tai 7-napaista kytkentää.

Tuotteessa ei ole kiristeltäviä ruuveja, helposti putoilevia tiivisteitä tai muita osia. Tuotetta ei tarvitse purkaa ja kasata uudelleen asennuksen yhteydessä. Mode-sarjan koko kiinnikevalikoima sopii luonnollisesti kaikkiin SNEP® MODE S -tuotteisiin.

Pitkäikäinen ja energiatehokas

SNEP® MODE S:llä on hallittu elinkaari ja matala hiilijalanjälki. Se on erinomainen korvaaja myös vanhoille T8 ja T5 -loisteputkivalaisimille. Hyvän yleisvalonjakonsa ansiosta sitä kannattaakin tilata varastovalaisimeksi, vinkkaa valaistuksen liiketoimintajohtaja Vesa Eerola. Mode S -valaisin toimitetaan ripeästi ja suoraan kohteeseen, ja valaisimet ovat ryhmäpakkauksista vaivattomasti asennettavissa.

Valaistuksen suunnittelu ja tuotteen valinta on helppoa SNEP®- tuotevalitsimen avulla, ja kokenut projektitukemme auttaa tarvittaessa.