Uudistettu SNEP®-tuotevalitsin vähentää turhaa klikkailua

Uudistunut SNEP®-tuotevalitsin tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella kohteeseen sopiva valaistus missä ja milloin tahansa. SNEP®-tuotevalitsimen uusi ulkoasu ja entistä paremmat ominaisuudet tekevät valaisimen valinnasta yksinkertaista ja nopeaa. Tuotevalitsin on laadittu asiakkaidemme tarpeita kuunnellen ja kehitämme sitä jatkuvasti.

Uudistetun tuotevalitsimen avulla on mahdollista yksilöidä joko yksittäinen valaisin tai kaikki projektin valaisimet yhdellä kertaa. Käyttöympäristöön räätälöity valaistus parantaa viihtyisyyden lisäksi tehokkuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta.

Avainlipun saaneet Purson SNEP®-valaisimet tarjoavat lähes lukemattoman määrän mahdollisuuksia ratkaista tilojen valaistustarpeet. SNEP®-tuotevalitsimen avulla löytyy sopiva valaistusratkaisu yhtä lailla julkisiin tiloihin, toimistoihin, teollisuushalleihin, varastotiloihin, myymälöihin kuin liikunta- ja pysäköintitiloihin.

Lopputulos kuvaa valaistusratkaisun yksiselitteisesti 

Käyttöympäristöön sopivan ratkaisun määrittely vei aiemmin paljon aikaa niin suunnittelijalta, asiakkaalta kuin myynniltä. SNEP®-tuotevalitsimessa kaikki tarvittava tieto ja eri ominaisuusyhdistelmät ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä – tuhannet vaihtoehdot valikoituvat juuri oikeaksi ratkaisuksi ilman virheitä, joita teknisten ominaisuuksien speksaamisessa saattaisi perinteisellä tavalla tulla. 

SNEP®-tuotevalitsin ohjaa käyttäjäänsä askel kerrallaan. Epäsopivat vaihtoehdot poistuvat automaattisesti. Lopputulos kertoo sellaisenaan tarkasti sekä myynnille että tuotannolle, mitä pitää hinnoitella ja valmistaa. Tilojen suunnittelijat, urakoitsijat ja valaisimien myyjät voivat itsenäisesti määritellä ja suunnitella virheettömän valaisinratkaisun. Parhaan ratkaisuvaihtoehdon ansiosta myynti voi teknisten määrittelyjen sijaan auttaa ja konsultoida asiakasta esimerkiksi takaisinmaksulaskelmissa tai valaisimen käyttöönotossa. 

SNEP®-tuotevalitsin tehostaa tilaus-toimitusketjua

Jos et ole vielä kokeillut SNEP®-tuotevalitsin, tee se viimeistään nyt! Verkkopohjaisen työkalun käyttöönotto on helppoa, ja kuulemme mielellämme kokemuksia ja kehitysehdotuksia tuotevalitsimesta. 

Yksilöidyt valaisimet tallennetaan koriin, ja kun tarvittavat valaisimet on määritelty, on korissa kokonaisnäkymä projektin valaisimista. Voit tämän jälkeen tarkistaa valittujen valaisimien yksityiskohdat, tulostaa tuotekortit, ladata suunnittelua varten yksilölliset valonjakotiedostot ja pyytää tarjouksen. Suunnittele valaistus helposti ja nopeasti!