Valaisimen matka suunnittelusta asiakkaalle

Purso valmistaa valaisimet joustavasti kohteen ehdoilla. Valaisimien korkean energiatehokkuuden taustalla ovat parhaat sähköiset komponentit ja huolella suunniteltu optinen ratkaisu. 

Matka ideasta toteutukseen on tehty helpoksi – autamme suunnittelusta aina käyttöön asti. Purson tekemisessä korostuvat vastuullinen ja kotimainen valmistus sekä toimitusvarmuus.

Tunnistat SNEP®-valaisimet Avainlippu-merkistä. 

Lisäarvoa asiakkaalle alusta loppuun

VAIHE 1: Yhteydenotto ja tarjous

Ota yhteyttä myyntiimme, niin saat ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Autamme tekemään oikeat valinnat kohteeseesi. Myös kotisivujemme tilakohtainen tuotevalinta auttaa kestävän ratkaisun haarukoinnissa, ja SNEP®-tuotevalitsin tarkentaa hakusi energiatehokkaaseen, kotimaiseen, kohteeseen parhaiten soveltuvaan tuotteeseen. Inspiraatiota ja teknistä tietoa saat myös SNEP® by Purso –YouTube-kanavalta

SNEP®-tuotevalitsimesta saat kaiken tarvittavan tiedon halutusta valaisimesta aina yksilölliseen tekniseen dokumenttiin ja sulaketaulukkoihin, kiinnikkeisiin sekä valonjakotiedostoihin saakka. Voit myös hakea sähkönumeron perusteella tuotevalitsimesta valitun tuotteen yksilöllisen tuotedokumentin. Tuotekoodin ja sähkönumeron perusteella myyntimme tekee nopeasti tarvittavan hinnoittelun. Kehitämme SNEP®-tuotevalitsimen ominaisuuksia jatkuvasti vastaamaan paremmin tarpeisiisi.  

VAIHE 2: Suunnittelu ja räätälöinti

SNEP® by Purso valaisimet on rakennettu helposti räätälöitäviksi. Valitsemalla valaisimelle sopivan pituuden, optiikan, lumenit, ohjaustavat, kytkennät ja kiinnikkeet syntyy lopputuloksena kohteeseen parhaiten sopiva ratkaisu. Kun lähetät meille tarvittavat tiedot kohteesta, osaamme auttaa parhaiten – sähkökuva, ja mikäli mahdollista, voimassa oleva pohjakuva. 

Valaistussuunnittelumme tuntee standardit ja tuotteet. Saat luotettavan laskelman jatkojalostettavaksi tai sähkösuunnittelun pohjaksi, sekä tarvittavat valaisinkohtaiset tekniset dokumentit. Projektin valaisinmassat on helppo laskea tehokkaan suunnitelman pohjalta.

Valaisimen sopivuuteen vaikuttavat niin käyttöympäristön lämpötila, kosteus, ilmastointi, pöly kuin valaisimien polttoaika ja ohjaus. Ja itse tilan käyttötarkoitus – onko kyseessä luokkahuone, teollisuustila, kauppaliike vai jokin muu. Sen perusteella tiedämme, mitä standardeja noudattaa. Kerro meille myös mahdolliset tavoiteltavat sertifikaatit ja muut merkittävät reunaehdot ennen suunnittelun käynnistämistä.  

VAIHE 3: Vastuullinen tuotanto

Pursolla on oma sulatto, joka tuottaa Purso Greenline® kierrätysalumiinia SNEP® by Purso valaisinrunkojen ja kiinnikkeiden materiaaliksi. Kehitämme tuotantoamme jatkuvasti Lean-periaatteiden mukaisesti. Huomioimme kaikessa kehitystyössä työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin muun muassa työergonomiaa parantamalla.

SNEP® by Purso tuotteet valmistetaan Siuron tehtaallamme. Huomioimme kotimaisuuden hankintaketjumme kehityksessä, ja teemme toimittajakumppaniemme kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Suomalainen toimittajaketju on myös vahvasti myötävaikuttamassa tuotteidemme CO2-jalanjäljen edelleen pienentämisessä. Yhdessä saamme hukan ja päästöt minimoiduiksi. 

Matala CO2-jalanjälki ja tuotteiden pitkä elinikä, korkea energiatehokkuus ja hyvin tehty valaistussuunnitelma ovat merkittäviä tekijöitä valaistuksen elinkaaren päästöjä minimoitaessa. Valaisimissa käytetyn Purso Greenline® alumiinin CO2-jalanjälki on vain murto-osa tyypillisesti valaisintuotteissa käytettyyn primäärialumiiniin nähden. Voimme myös ylpeinä todeta, että Purso on sitoutunut kunnianhimoisiin tavoitteisiin toimintansa CO2-jalanjäljen puolittamiseksi 2025, mikä tulee suoraan näkymään tuotteissamme.

VAIHE 4: Aikataulut ja toimitus

Aikataulutamme projektitoimitukset yhdessä kanssasi, ja toimitamme ne perille sovitusti. Huomioimme aikatauluissa resurssien ja komponenttien riittävyyden ennen tilausvahvistuksen antamista. Voit siis luottaa toimitusaikoihimme. 

Huomioimme vastuullisuuden myös projektitoimituksissa. Minimoimme pakkaustarvikkeiden käytön, kierrätämme pakkaustarvikkeet ja käytämme vastuullisia kuljetusyhtiöitä. Projektitoimituksissa tuotteemme on pakattu kierrätettävälle puulavalle ryhmäpakkauksiin, josta valaisimet on helppo nostaa nopeasti asennettavaksi – ilman ylimääräistä jätettä.  

Ota yhteyttä, niin autamme sopivan valaisinratkaisun valinnassa!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.