AutoCenter Areenan Valaistus

Purso SNEP Valaistusjärjestelmät toteutti Tampereen Linnainmaalle valmistuneen uuden AutoCenter Areenan energiatehokkaan valaistuksen. Areenalla pelataan mm.  salibandyn SM-sarjaa ja maajoukkuepelejä. Tilat ovat joustavasti muunneltavissa eri tapahtumiin. 

Valaistusratkaisuna käytetäään SNEP Linear S+ -sarjan monipuolisia, laadukkaita ja luotettavia valaisimia. Linear S+ on pitkäikäinen  ja valonlaadultaan erinomainen valaisin, joka on testattu ja  täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset.

AutoCenter Areenassa on kaksi monitoimikenttää vierekkäin. Urheilutilojen valaistuksessa valontuoton on oltava hyvää ja tasaista, eikä valo saa häikäistä missään olosuhteissa. SNEP Linear S+ on matalan pintaluminanssin valaisin: se tuottaa niin sanottua matalan häikäisyn valoa. AutoCenter Areenan ottelujen televisiointi ja kuvanlaatutekniikka asettavat lisäksi korkeat vaatimukset liitäntälaitteelle.

Täysin huoltovapaat valaisimet tuovat merkittäviä säästöjä huoltokustannuksissa.  Valaistuksen ohjauksessa käytetään DALI-ohjausjärjestelmää, joka tuo joustavuutta valaistuksen erityistarpeisiin. Kytkennät on toteutettu pistoliitintekniikalla, mikä tekee asennuksesta nopeaa ja joustavaa. AutoCenter Areenan yhteydessä on myös kuntosali ja leikkimaailma, joiden valaistuksessa käytetään SNEP Linear -valaisimia.