Lite A/S luottaa Purson valaistuksen palveluihin

Pelit sujuvat tasaisesti valaistuilla Rødovren Tennis Clubin kentillä

Kööpenhaminassa sijaitseva Rødovre Tennis Club uusi syksyllä 2021 kolmen sisäkenttänsä valaistuksen. Elinkaarensa päähän tulleet loisteputkivalaisimet purettiin ja tilalle asennettiin urheilutilakestotestatut Purso SNEP® Linear SR -valaisimet. DALI-ohjattavalla ratkaisulla toteutettiin tilan vaatimusten mukainen, urheilutilastandardin täyttävä valaistus. Projektia varten suunnitellut kiinnikkeet, esiasennettu kaapelointi ja pikaliittimet varmistivat tehokkaan asennusprosessin.

Rødovre Tennis Club on erittäin tyytyväinen uuteen valaistukseensa, joka ei ainoastaan luo miellyttävää peliympäristöä, vaan samalla myös pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä. Kenttien valaistuksen energiankulutus putosi lähes 60% ja sijoitus maksaa itsensä takaisin myös minimoituna valaisinten huoltotarpeena.

Pohjoismaista yhteistyötä

Valaisimet toimittanut tanskalainen LITE A/S valitsi projektiin yhteistyökumppanikseen Purson. Sopivat ratkaisut löytyivät yhdessä tuumien.

– Olemme tehneet Purson kanssa yhteistyötä pari vuotta. Purso on vastuullinen toimija valaistusalalla, mikä on myös meidän arvojemme mukaista, kertoo Liten myyntipäällikkö Morten Andersen.

Siurosta saatu suunnitteluapu ja ongelmanratkaisuhalukkuus ovat yllättäneet Liten väen positiivisesti.

– Purson valikoima on laaja ja suunnitteluapu on auttanut oikean tuotteen valinnassa. Jos sopivaa tuotetta ei ole löytynyt vakiovalikoimasta, Purso on ollut joustava ja suunnitellut nopeasti meidän projektiimme esimerkiksi oikean kiinnikeratkaisun, iloitsee Andersen.

Niin omien suunnittelijoiden kuin asentajien ja asiakkaidenkin positiiviset kokemukset Purson palvelusta ja valaisimista povaavat tiivistä yhteistyötä jatkossakin.

– Erinomainen laatutaso ja sovitussa toimitusaikataulussa pysyminen ovat säästäneet meidät monelta murheelta, Andersen tiivistää.

Myös Purson valaistuksen vientipäällikkö Tero Horttana on tyytyväinen nopeasti vauhtiin päässeestä yhteistyöstä.

– Lite tuntee paikallisen markkinan ja asiakkaiden tarpeet. Tuoreesta yhteistyöstä huolimatta olemme päässeet tekemään yhdessä urheilutilojen lisäksi jo muun muassa varastotiloja ja toimistoja. Pystymme vastaamaan kumppanin tarpeisiin niin laadun, teknisten yksityiskohtien kuin arvojenkin näkökulmasta.

Nopeita vastauksia tuotevalitsimesta

Liten valaistussuunnittelijat hyödyntävät jatkuvasti SNEP®-tuotevalitsinta sopivien teknisten ominaisuuksien määrittämiseen sekä tarjouspyyntöjen lähettämiseen. Tuotevalitsin auttaa löytämään juuri oikean version halutusta valaisimesta. Se muodostaa valintojen pohjalta täsmällisen tuotekoodin minimoiden virheen mahdollisuuden. Kaikki tieto valonjakotiedostoista tuotekorttiin löytyy samasta paikasta eikä aika huku sähköpostien vaihtoon. Lopuksi tuotteet voi lisätä ostoskoriin ja lähettää tarjouspyynnön eteenpäin Pursolle.

– SNEP®-tuotevalitsin on osoittautunut erinomaiseksi työkaluksi valaistussuunnittelijoillemme. Sen avulla saatavilla olevien valaisinvaihtoehtojen vertailu on nopeaa. Suunnitteluprosessi etenee jouhevasti ilman keskeytyksiä, mikä parantaa tuottamaamme asiakaskokemusta. SNEP®-tuotevalitsimesta on apua myös myynnin puolella, kun esimerkiksi kaapelointi- ja kiinnikevaihtoehdot voi tarkistaa asiakkaalle saman tien, Andersen summaa.