Kun etsit kotimaista ja kestävää valaisinta, löydät sen Pursolta. SNEP®-valaisimet valmistetaan kohteeseen sopivaksi Purson tehtaalla Nokialla – osoituksena kotimaisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta SNEP®-valaisimillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

SNEP®-valaisinten energiatehokkuus alkaa jo valmistusprosessista, sillä ne valmistetaan energiaa ja luonnonvaroja säästävästä kierrätysalumiinista. Valaisimet ovat myös täysin kierrätettävissä, joten käytöstä poiston jälkeen niiden materiaalit jatkavat elämäänsä uusissa tuotteissa.

Oikeanlaisen valaistuksen edut

Tilaan sopivalla, oikeanlaisella valaistuksella voit saavuttaa monia hyötyjä.

Lisää viihtyvyyttä

Valaistuksella on merkittävä vaikutus asiakas- ja työntekijäkokemukseen ja tilassa viihtymiseen. Olipa kyseessä yksittäinen kauppa, ostoskeskus, toimisto, tehdastila, varasto tai urheiluhalli, hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistus luo viihtyvyyttä siellä vieraileville ja työskenteleville.

Nosta tuotteet houkuttelevasti esiin

Laadukas myymälävalaistus houkuttelee tekemään ostoksia, sillä valon avulla voidaan ohjata asiakkaan katsetta ja tuoda esiin hyllyillä olevien tuotteiden parhaat puolet. Monipuoliset valaistusratkaisut taipuvat erilaisten liiketilojen tarpeisiin: aina kirkkaasta ja tasaisesta kauppakeskusvalaistuksesta erikoismyymälän uniikkiin valon ja varjojen leikkiin.

Paranna turvallisuutta

Oikea ja tilaan sopiva valaistus varmistaa turvallisen ja esteettömän liikkumisen, oleskelun sekä työskentelyn tiloissa. Heikosti valaistussa työympäristössä työtapaturmien todennäköisyys kasvaa, minkä lisäksi vanhentunut valaistus on pahimmillaan jopa paloturvallisuusriski.

Luo haluamasi tila ja tunnelma

Valaistus vaikuttaa tilan ilmapiiriin eli siihen, miltä tila näyttää ja tuntuu. Kun valaisimen tehoa ja väriä voi säätää tarpeen mukaan, taipuu sama tila moneen eri käyttötarkoitukseen – esimerkiksi harrastelijakäytössä olevasta liikuntatilasta televisioitavan urheilutapahtuman areenaksi.

Paranna työhyvinvointia

Tilan toimiva ja miellyttävä valaistus parantaa merkittävästi työhyvinvointia ja jaksamista. Valaistuksella voidaan tukea ihmisen luontaista vuorokausirytmiä, mikä parantaa työntekijöiden vireystilaa ja hyvinvointia.

Tehosta tuotantoa

Tehokas työskentely edellyttää, että työtilojen ergonomia on kunnossa. Huonosti suunniteltu valaistus häiritsee keskittymistä, kun taas hyvä valaistus auttaa työskentelemään tarkemmin ja tehokkaammin.

Valaise häikäisemättä

Häikäisy on yksi valaistuksen pahimmista epäkohdista – se häiritsee tehtävien suorittamista ja voi aiheuttaa väsymystä ja pääkipua. Oikeanlainen valaistus on osa aistiesteetöntä ympäristöä. Tilaan sopivalla valaistussuunnittelulla ja -ratkaisulla varmistetaan, että valaistus on miellyttävä ja tukee tilassa tapahtuvaa toimintaa.

Pienennä hiilijalanjälkeä

Todellinen hiilineutraalius saavutetaan vain, kun energiatehokkuuden lisäksi kiinnitetään huomiota myös valaisimissa käytettyihin materiaaleihin. Purson valaisimien päämateriaalina on käytetty kierrätysalumiinia, jonka valmistusprosessi säästää energiaa jopa 95 % primäärialumiinin valmistamiseen verrattuna.

Tue suomalaista osaamista ja työtä

SNEP®-valaisimet tunnistat Avainlippu-merkistä! Purson valaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Nokialla hyödyntäen materiaaleissa oman sulaton kierrätysalumiinia ja parhaita komponentteja, joista merkittävä osa tulee kotimaisilta toimittajilta ja alihankkijoilta. Valitsemalla korkeatasoiset Purson SNEP-valaisimet kohteeseesi, tuet suomalaista osaamista ja työtä meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Mihin etsit valaistusratkaisua?

SNEP® MODE C SNEP® MODE L SNEP® MODE SI SNEP® MODE S SNEP® MODE P SNEP® MODE X SNEP® Mode CT SNEP® MODE CR SNEP® Mode R SNEP® LX SNEP® Novem SNEP® Aari Advanced-paneeli
Julkiset tilat x x x x x x x x x x x x
Myymälät x x x x x x x x
Kauppakeskukset x x x x x x x x
Sairaalat x x x x x
Koulut x x x x x x
Toimistot x x x x x x
Teollisuus x x x x x x x x x
Logistiikka x x x x x x x x
Urheilutilat x x x x x x
Pysäköintitilat x x

Taulukkoon merkityt tuotteet ovat suosittelemiamme ratkaisuja Purson valikoimasta

SUUNNITTELETKO VALAISTUSTA? Purson SNEP® tarjoaa lähes lukemattoman määrän erilaisia mahdollisuuksia ratkaista tilojen valaisintarpeet.

Kokeile SNEP® -tuotevalitsinta, joka tekee suunnittelusta helpompaa kuin koskaan ennen.

Siirry SNEP® -tuotevalitsimeen
Kauppakeskus Ratinan Valaistus

Erittäin hyvää asiakaspalvelua myynnistä tekniseen neuvontaan ja logistiikkaan. Purson vahva tiimiajattelu näkyy ulospäin. Pursolla duunia tehdään porukassa. Heittämällä paras yhteistyökumppani.

– Juha Auvinen, toimitusjohtaja, Keraneon Oy