Kotimaiset ratkaisut julkisivurakentamiseen, oviin ja ikkunoihin

Purson rakentamisen tuotteet kattavat uudis- ja korjausrakentamisen vaativatkin tarpeet. Lasijulkisivut, lasiseinäjärjestelmä ja julkisivusäleiköt luovat näyttävän ratkaisun toiveiden mukaan. Uusi osastoiva palo-ovi yhdistää palonkestävyyden ja energiatehokkuuden ennennäkemättömällä tavalla – ja ECO-tuoteperheen nostoliukuovien ja ikkunoiden lämmöneristävyys on Euroopan huippua. Alumiiniset profiilijärjestelmät ovat huoleton valinta: niiden edustava ulkonäkö ja toiminnallisuus säilyvät ennallaan vuosikymmeniä. Tutustu alla suosituimpiin ratkaisuihimme!

Nokia Arenan julkisivu on toteutettu P50L/P50LE/P60L julkisivujärjestelmällä

Pohjoismaalaista rakennusosaamista alumiinin ammattilaiselta

Purson asiantuntijat ovat apunasi hankkeesi kaikissa vaiheissa. Koko palveluketju on täysin kotimainen, alkaen oman sulattomme tuottamasta kierrätysalumiinista. Tuotekehityksemme auttaa räätälöimään tarpeeseesi sopivat, säätestatut tuotteet. Lopputuotteet saat Suomen laajimman metallirakentajaverkostomme kautta, eikä asiakassuhde pääty siihen, että tuotteet lähtevät meiltä ajoissa. Purso auttaa niin arkkitehtia, rakennusliikettä kuin omistajaa toteuttamaan visionsa.

ALUMIINIRAKENTAMISEN EDUT

Testattua tietoa Purson uudesta Testing Centeristä

Purso on alan ainoa toimija, jolla on kotimainen tuotekehitys. Voimme testata räätälöityjä ratkaisuja helposti ja nopeasti uudessa tuotekehitys- ja testauskeskuksessamme. Jo tuotekehitysvaiheessa testatun tiedon ansiosta ovien, ikkunoiden ja julkisivurakenteiden käyttö on optimaalista kaikissa olosuhteissa. Viralliset testit validoi kolmas osapuoli. Tervetuloa Siuroon seuraamaan tuotteesi testausta!

Lue lisää testikeskuksesta

Purso Greenline® – 100 % kierrätettyä alumiinia

Vastuullinen energiankäyttö vähentää hiilidioksidipäästöjä. Alumiini on näyttävä ja kestävä, mutta myös energiatehokas ja täysin kierrätettävä materiaali. Purso Greenline® -tuotelinjamme tekee meistä kierrätysalumiinin ja ekologisen rakentamisen edelläkävijän. Koko tuotantoketjumme on kotimainen, ja Purso valmistaa Greenline®-kierrätysalumiinin omalla sulatollaan Ikaalisissa. Kierrätysalumiinista valmistetut profiilimme ovat ilmastovaikutuksiltaan alan huippua (2,29 kg CO2/kg).

Lue Purson vastuullisuudesta

Energiatehokas ECO-tuoteperhe pohjoisiin olosuhteisiin

ECO-tuoteperheemme ikkunat ja nostoliukuovet soveltuvat ekologisen rakentamisen ja korjausrakentamisen tarpeisiin sekä uudiskohteisiin. Tuotteiden lämmöneristävyys on Euroopan kärkeä, eivätkä ne elinkaarensa päätteeksi muutu jätteeksi vaan ovat täysin kierrätettävissä. Erinomainen korroosionkestävyys, helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekevät ECO-tuotteista ympäristöystävällisen valinnan.

Tutustu ECO-tuotteisiin

Etsitkö luotettavaa kumppania uudisrakennus- tai saneerausprojektiin?

Jätä meille yhteystietosi yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.